Χόρεψε η Α.Ε Κρύας Βρύσης – Με επιτυχία ο ετήσιος χορός

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου το βράδυ στην Ταβέρνα “Πολύζος”, ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής μας, Α.Ε Κρύας Βρύσης.

0 339

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου το βράδυ στην Ταβέρνα “Πολύζος”, ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής μας, Α.Ε Κρύας Βρύσης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου το βράδυ στην Ταβέρνα “Πολύζος”, ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής μας, Α.Ε Κρύας Βρύσης. Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια όμορφη βραδιά αφού διασκέδασαν με τους ανθρώπους της ομάδας, χόρεψαν με τον μοναδικό Ξενοφών Τσιούνη και γνώρισαν την περιποίηση του καταστήματος.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Θώμος στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται δίπλα στην ομάδα και το έπραξαν και εκείνη την βραδιά. Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Μπουτζιώλης της ΕΠΣ Τρικάλων, κ.α.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, αφού οι άνθρωποι της Κρύας Βρύσης ξέρουν να περνάνε καλά και το έχουν αποδείξει κατά καιρούς.

 

krya_vrysh_IMG_1179

Ο Βασίλης Θώμος, πρόεδρος της Α.Ε Κρύας Βρύσης

krya_vrysh_IMG_1226

krya_vrysh_IMG_1181

Παρών, μεταξύ των άλλων, παλιοί παίχτες της Κρύας Βρύσης.

krya_vrysh_IMG_1194

krya_vrysh_IMG_1195

krya_vrysh_IMG_1196

krya_vrysh_IMG_1197

krya_vrysh_IMG_1201

Ο κ. Ναπολέων έσυρε πρώτος τον χορό…

krya_vrysh_IMG_1231

krya_vrysh_DSC00828

Παρών στην εκδήλωση άνθρωποι της Δόξας Χρυσομηλιάς

krya_vrysh_IMG_1230

Όσο οι άλλοι χόρευαν, ο Αποστόλης Κυργιάζος κάτι κανόνιζε με τον Λευτέρη Μπαούτη του Εθνικού Καστρακίου… Η χειραψία κάτι μαρτυρά.

Μια από τις καλές στιγμές θα λέγαμε αφού οι φιλίες κρατάνε καλά μέσα και έξω από το γήπεδο….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr