Μια ξεχωριστή εκδήλωση στα Τρίκαλα για τους σκύλους βοήθειας σε παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες

0 1.274

H ιδέα για την κίνηση αυτή ήρθε περίπου ένα χρόνο πριν. Είναι από αυτές τις αυθόρμητες στιγμές που λες …γιατί όχι,, ας το κάνουμε.

Και κάπως έτσι άρχισαν όλα. Έχοντας κάνει μια ακόμη προσπάθεια προσφοράς πριν από περίπου 2 χρόνια και έχοντας πάρει μια ιδέα για τις δυσκολίες που προκύπτουν στην πορεία και αφορούν κυρίως το γραφειοκρατικό κομμάτι ,θέλαμε αυτή τη φορά να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και πιο δημιουργικοί.

Ας πούμε όμως 2 λογία για το Nina service dogs…..

O οργανισμός Νινα σκύλοι βοηθοί ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 και είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα που εκπαιδεύει , πιστοποιεί και παρέχει σκύλους βοήθειας σε παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες και κάτ. εξαίρεση σε ενήλικες με αναπηρίες και λειτουργεί με χορηγίες και δωρεές .
Ο οργανισμός ΝΙΝΑ ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ακολουθεί το μοντέλο και τις μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων βοηθών του 4 paws for ability του μεγαλύτερου Aμερικανικού οργανισμού σκύλων βοηθών για παιδιά με αναπηρίες και βετεράνους. Αποτελείται από 8 σκύλους βοηθούς και οι 2 πρώτοι σκύλοι βοηθοί παραδοθήκαν στο τέλος του 2017.

Εχοντας βρει λοιπόν το που θα πάνε τα χρήματα και με την βοήθεια του Takis Thirtyseven και της Roza Tsiabali Kouboudieta κινητοποιηθήκαμε τους 2 τελευταίους μήνες για την δημιουργία αυτής της εκδήλωσης.

Η ανταπόκριση ήταν από την αρχή τεράστια και αυτό μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά.

Γιατί διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω με την ίδια ευαισθησία και αγάπη για προσφορά. Και για να μην σας κουράσουμε άλλο θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης και σε όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους .

Ενα τεράστιο ευχαριστώ εκ των προτέρων στους LA FARM A.E Preventis Import & Export Blend Cocktail & Gastro lab Sailor Jerry Karakikes shopping center Loud Radio 88.8 Godfather’s Tattoo Ρυθμός 89.2 Elina G. Kalogianni CafeGrün Mitkos Riverdide cafe Fotis Passos Dimitris Zaxos Lefteris Mitsopoulos Nina Service Dogs Βίκη Γκόντη Melina Lemonis Τσιάμπαλης Διονύσης και σε όλους τους αφανείς ήρωες που βοήθησαν με τον τρόπο τους.

Τέλος μια σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης. Την Πέμπτη 18 Ιουλίου από τις 11 το πρωί στον 1ο όροφο στον χώρο του Ρετούς Βύρωνος 5, 42131 Τρίκαλα  θα υπάρχει η δυνατότητα σε οποίον επιθυμεί να κάνει ένα από τα Tattoos που θα αναρτηθούν σε λίγες μέρες .

Oλα τα Tattoos θα είναι χωρίς χρώματα για λόγους ευκολίας και οι τιμές θα κυμαίνονται από 30 έως 50 ευρώ . Aν κάποιος δεν επιθυμεί κάποιο από τα σχέδια αυτά μπορεί έχοντας από πριν το σχέδιο σε ηλεκτρονική μορφή και στο μέγεθος που ακριβώς θέλει να είναι, να επικοινωνήσει μέσω μηνύματος στην σελίδα του μαγαζιού. Επίσης μαζί μας θα είναι και ο Andreas Sofaditis απο το Walk The Line Tattoo-Art-Studio για όποιον επιθυμεί να κάνει κάποιο Piercing.

Υπόψιν, τα tattoos δεν πρεπει να ξεπερνούν το μέγεθος των 7-8 εκατοστών.
Παρόλα αυτά αν κάποιος δεν επιθυμεί Tattoo ή Piercing και θέλει να προσφέρει μπορεί να επιλέξει ένα από τα κοκτέιλ που θα δημιουργήσει ο Theofilos Koronakis προσφέροντας έτσι έμμεσα ,καθώς τα χρήματα θα πάνε στον ίδιο σκοπό .

Την Πέμπτη λοιπόν στις 18 Ιουλίου …We Ink and drink for charity ….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σχετικά με την εκδήλωση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr