Βρέθηκε ποιος σκότωσε την 92χρονη στο Γουδή – Ήταν τυλιγμένη με κουβέρτα στη μέση του δρόμου

0 1.047

Στη λύση του μυστηρίου με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα σε δρόμο στο Γουδή έφτασαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr η 92χρονη γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η 68χρονη κόρη της έχει ήδη συλληφθεί και ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για σοβαρές κακώσεις, αλλά και για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο την ακριβή αιτία θα δείξει η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη φρόντιζε η κόρη της, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, έχασε την υπομονή και την ψυχραιμία της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τη χτυπά, κόβοντας το νήμα της ζωής της.

Στη συνέχεια παράτησε το πτώμα, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να το βρει περαστικός και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr