Κόπα Αμέρικα: Με ειδικά στοιχήματα στην πρεμιέρα

0 709

Το κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα (14/06) μπορεί να μη διαθέτει μεγάλο όγκο αναμετρήσεων, όμως περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες μονομαχίες για στοίχημα, τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και μπάσκετ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουμε την έναρξη στο 46ο Κόπα Αμέρικα, το οποίο διεξάγεται για 5η φορά στην ιστορία στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι τις τέσσερις προηγούμενες το κατέκτησε η οικοδέσποινα Βραζιλία!

Ιδιαίτερη η φετινή διοργάνωση, καθώς για πρώτη φορά μετέχουν ομάδες εκτός Λατινικής, Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής: το Κατάρ και η Ιαπωνία.

Στοίχημα

Βραζιλία – Βολιβία λοιπόν στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, στις 03:30 ώρα Ελλάδας, με τους Βραζιλιάνους να μην υπολογίζουν στον Νεϊμάρ, ενώ στην πρεμιέρα λόγω τραυματισμού θα μείνει εκτός ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρτούρ.

Το πρώτο εμπόδιο για τη «Σελεσάο» μοιάζει μικρό, καθώς η Βολιβία δεν εντυπωσιάζει βάσει υλικού, ενώ ακόμα και στα φιλικά δεν άφησε ικανοποιητικά δείγματα. Επτά σερί ματς δίχως νίκη, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες σε αυτά, ενώ δεν σκόραρε στα 5 πιο πρόσφατα! Αντιθέτως η Βραζιλία έχει 10 ματς αήττητη με 9 νίκες και μία ισοπαλία. Τα 8/10 ήταν no goal, ενώ «ξέσπασε» στο πρόσφατο φιλικό, όπου και επικράτησε 7-0 της Ονδούρας.

Θα επιλέξουμε δύο ειδικά στοιχήματα: να σκοράρει η Βραζιλία πάνω από μία φορά στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.20 και εναλλακτικά, να είναι η νικήτρια και των δύο ημιχρόνων στο 1.60.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr