Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας προς Ι.Μ. Μετεώρων

Με απόφαση του Αστυνομικού Δ/ντή παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων, κατά το χρονικό διάστημα από 5-12-2007 μέχρι 30-3-2008, στο τμήμα της Επ. Ο. Καλαμπάκας – Καστρακίου διαμέσου Ιερών Μονών Μετεώρων και συγκεκριμένα από τη δ/νση Αγίου Στεφάνου μέχρι τη δ/νση Καστρακίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες οδοποιίας στο τμήμα αυτό.

0 400

Με απόφαση του Αστυνομικού Δ/ντή παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων, κατά το χρονικό διάστημα από 5-12-2007 μέχρι 30-3-2008, στο τμήμα της Επ. Ο. Καλαμπάκας – Καστρακίου διαμέσου Ιερών Μονών Μετεώρων και συγκεκριμένα από τη δ/νση Αγίου Στεφάνου μέχρι τη δ/νση Καστρακίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες οδοποιίας στο τμήμα αυτό. Με απόφαση του Αστυνομικού Δ/ντή παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων, κατά το χρονικό διάστημα από 5-12-2007 μέχρι 30-3-2008, στο τμήμα της Επ. Ο. Καλαμπάκας – Καστρακίου διαμέσου Ιερών Μονών Μετεώρων και συγκεκριμένα από τη δ/νση Αγίου Στεφάνου μέχρι τη δ/νση Καστρακίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες οδοποιίας στο τμήμα αυτό. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται:
α) Προς τις Ιερές Μονές Αγίου Στεφάνου και Αγίας Τριάδας και Δ.Δ. Βλαχάβας από την επαρχιακή οδό με είσοδο από Καλαμπάκα δ/νση με ανατολική περιφ. Οδό Μετεώρων (αρχή πόλης).
β) Προς τις λοιπές Ιερές Μονές από την επαρχιακή οδό με είσοδο από Δ.Δ. Καστρακίου.
Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Καλαμπάκας να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης – αναγγελίας κινδύνου κλπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr