Εκδήλωση για Το Χαμόγελο του Παιδιού από το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα εδώ και λίγο καιρό που το περασμένο Σάββατο την έφερε εις πέρας με επιτυχία.

0 345

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα εδώ και λίγο καιρό που το περασμένο Σάββατο την έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα εδώ και λίγο καιρό που το περασμένο Σάββατο την έφερε εις πέρας με επιτυχία. Μαθητές και καθηγήτριες του Φροντιστηρίου ξεκίνησαν την συλλογή χρημάτων προκειμένου να συγκεντρωθούν και να δοθούν στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Έτσι και έγινε.

Το περασμένο Σάββατο μέσα σε μία όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μαθητές από Τρίκαλα και Καλαμπάκα, οργάνωσαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας ένα μικρό BAZAAR με δικές τους δημιουργίες από τις οποίες τα χρήματα δόθηκαν για τον οργανισμό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν παρέλαβε ο κ. Στέφανος Αλεβίζος, ψυχίατρος, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής και ανέπτυξε το θέμα “Η βία στην καθημερινή μας ζωή” και αναφέρθηκε στη δράση και τον σκοπό του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στην συνέχεια μαθητές και μαθήτριες είπαν ποιήματα και τραγούδησαν για τα παιδιά. Πρόκειται για μια θεάρεστη πράξη που ελπίζουμε να βρει μιμητές για το καλό του κοινωνικού συνόλου και δη των παιδιών.

 

zioga_xanthi_IMG_4406

Η κα Ζιώγα Ξανθή χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους μαθητές των φροντηστηρίων για την πρωτοβουλία

zioga_xanthi_IMG_4409

Παρών ο αντιδήμαρχος Δ. Καλαμπάκας κ. Γκανούλης που συγχάρηκε όσους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή

zioga_xanthi_IMG_4415

Ο ψυχολόγος κ. Στέφανος Αλεβίζος ήταν ο ομιλητής της εκδήλωσης

zioga_xanthi_IMG_4345

zioga_xanthi_IMG_4357

zioga_xanthi_IMG_4361

zioga_xanthi_IMG_4366

zioga_xanthi_IMG_4381

zioga_xanthi_IMG_4384

zioga_xanthi_IMG_4501

zioga_xanthi_IMG_4551

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr