Τρίκαλα: Στις 6.500 ευρώ έφτασε το πρόστιμο σε ηλικιωμένη

1 2.054

Στις 6.500 ευρώ (!) έφτασε το πρόστιμο της ηλικιωμένης από το Κεφαλόβρυσο για τα ζαρζαβατικά

Η δημοτική Αρχή Τρικάλων πρωτοπόρα και στα πρόστιμα.

Το 2015 η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ηλικιωμένη που έκανε το …φοβερό έγκλημα, να βγει στη λαϊκή αγορά και να πουλήσει τα ζαρζαβατικά που είχε μαζέψει από τον κήπο της.

Ο δήμος Τρικκαίων βεβαίωσε το πρόστιμο στην Εφορία, το οποίο σήμερα έχει φτάσει περίπου τις 7.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν, και σε αυτόν τον τομέα η «έξυπνη» πόλη των Τρικάλων, με τον πανέξυπνο δήμαρχο άνοιξε τον δρόμο, για να ακολουθήσουν πριν από λίγο καιρό και τα απίστευτα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη με τη γιαγιά με τα τερλίκια και στην Κατερίνη με την ηλικιωμένη.

Το TV10.gr είχε αναδείξει το ζήτημα της ηλικιωμένης από το Κεφαλόβρυσο (δείτε εδώ). Όμως, αμφισβητήθηκε από κύκλους της δημοτικής Αρχής που έκαναν λόγο για πρόστιμο των 500 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, επανήλθαμε και στην κάμερα της Τηλεόρασης 10 μίλησε ο γιος της ηλικιωμένης για την περιπέτεια τους.

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Καπας λέει

    Λαϊκισμοί χειρίστου είδους. Ο μανάβης που πληρώνει ενοίκια κόβει αποδείξεις έχει άδειες κλπ κρίμα δεν είναι να κλείσει. Σίγουρα υπάρχουν μεγαλοβιομήχανοι και πλοιοκτήτες που κλέβουν περισσότερα αλλά η γιαγιά με τα ζαρζαβατικά στρεβλώνει τον ανταγωνισμό για τα νόμιμα μανάβικα και ανταγωνίζεται με μη θεμιτό τρόπο νόμιμες επιχειρήσεις τέτοιου μεγέθους. Όχι βιομηχανίες και καραβοκύρηδες. Όποτε ναι και 7000 είναι λίγα. Μακάρι να συνεχίσουν τα πράγματα έτσι και σε άλλους τομείς. Παλεύει ο υγειώς σκεπτόμενος επιχειρηματίας για να πληρώνει για να εμφανίζονται γιαγιάδες με τερλικια και διάφοροι που παίρνουν επιδόματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr