Εθνικός Βράχος Καστρακίου – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Βράχος Καστρακίου.

0 332

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Βράχος Καστρακίου.

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Βράχος Καστρακίου. Στην συνάντηση που διήρκεσε 45 λεπτά περίπου η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για την πορεία της ομάδας και τα τμήματα που λειτουργούν. Ο πρόεδρος κ. Γραββάνης Αντώνης ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Δήμαρχο για τον αριθμό των αθλητών της ομάδας- μικρών και μεγάλων – που αθλούνται στο γήπεδο του Καστρακίου ( περίπου εκατό ) με αποτέλεσμα το γήπεδο να επιβαρύνεται αρκετά και ο αγωνιστικός χώρος να είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος για την διεξαγωγή παιχνιδιών και προπονήσεων. Στο υπόμνημα που παρέθεσε η Διοίκηση ζητά από την Δημοτική Αρχή την παραχώρηση ενός αγωνιστικού χώρου κοντά στο Καστράκι ώστε να γίνονται οι προπονήσεις της Ακαδημίας και της μεγάλης ομάδας του Εθνικού. 

Ο κ. Σακελλαρίου με την σειρά του καλωσόρισε τους ανθρώπους της ομάδας, υποσχέθηκε την όποια βοήθεια και συμπαράσταση και ότι μπορούν να έρχονται σε άμεση επαφή με τον κ.Γκανούλη αρμόδιο αντιδήμαρχο για να κάνουν την σχετική ενημέρωση για τις απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε να γίνεται η σωστή λειτουργία του γηπέδου. Επίσης ζήτησε από τον κ. Γραββάνη να υποδείξει κάποιον αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσε στην συγκεκριμένη περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα ή με τα μηχανήματα του Δήμου να διαμορφωθεί κάποιος χώρος ώστε να αποτελέσει τον βοηθητικό για την χρήση που επιθυμεί η ομάδα.

Στα λεγόμενα του κ. Δημάρχου ο κ. Γραββάνης έκανε τοποθέτηση και ανέφερε τα γήπεδα της περιοχής και πως χρησιμοποιούνται ενώ αναφέρθηκε και στον διπλανό χώρο του γηπέδου του Καστρακίου που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. Στην πρόταση για τον χώρο πλησίον του γηπέδου του Καστρακίου ο κ. Δήμαρχος εμφανίστηκε θετικός ώστε με τους μηχανικούς του Δήμου να γίνει ο σχεδιασμός και να ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να χρησιμοποιείται για προπόνηση των ομάδων.

Ο κ. Δήμαρχος έκανε επίσης μια αναφορά στην λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου που σε ένα μήνα το πολύ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την χρήση τους καθώς και τα άτομα που απασχολούνται.

Η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ευχαρίστησε τον κ. Σακελλαρίου για την συνάντηση που είχε μαζί τους και παρέδωσε το σχετικό υπόμνημα με το αίτημα τους.

 

ethnikos_IMG_1416

ethnikos_IMG_1413

ethnikos_IMG_1414

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr