ΟΣΕ – Παράταση μιας εβδομάδας στα δρομολόγια

Μια εβδομάδα παράταση (τουλάχιστον), μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων, πήρε η περικοπή των δρομολογίων Λάρισα – Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα.

0 397

Μια εβδομάδα παράταση (τουλάχιστον), μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων, πήρε η περικοπή των δρομολογίων Λάρισα – Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα. Μια εβδομάδα παράταση (τουλάχιστον), μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων, πήρε η περικοπή των δρομολογίων Λάρισα – Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα. Αυτό αναφέρεται από τους φίλους του σιδηρο­δρόμου Τρικάλων που μαζί με άλλους τοπικούς φορείς δίνουν τη μάχη τους για την παραμονή των δρομολογίων της Δυτικής Θεσσαλίας.

Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αναδιάρθρωση των γραμμών έχει ληφθεί εδώ και καιρό, έτσι ώστε να εξασφαλιστούν έσοδα. Η απόφαση σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων έχει κοινοποιηθεί με επίσημο έγγραφο, χωρίς όμως να αναφέρεται η αιτιολογία. Από την πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ γίνεται λόγος για εξοικονόμηση 55 εκ. ευρώ, μέσω των περικοπών, ωστόσο η Δυτική Θεσσαλία δέχεται μεγάλο πλήγμα από την κυοφορούμενη κατάργηση όλων των επιβατικών δρομολογίων της συγκεκριμένης γραμμής. Ο σταθμός της Λάρισας εμφανίζει επιβατική κίνηση άνω του 1,3 εκατ. επιβατών τον χρόνο και αναμένεται σημαντική πτώση μετά από αυτή την εξέλιξη. Ο σταθμός των Τρικάλων είχε πάνω από 150.000 επιβάτες ετησίως και ο σταθμός της Καρδίτσας πάνω από 130.000 επιβάτες.

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr