Μήνυμα του Υπ. Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

0 575

8η του Μάρτη  ημέρα της γυναίκας. 8η του Μάρτη τιμάμε την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. 8η του Μάρτη είναι η φωνή όλων των γυναικών του κόσμου,οι οποίες αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των οικογενειών τους!

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας,έχει πλέον καθιερωθεί ως ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς και της αγωνιστικότητας όλων των γυναικών του κόσμου που έχουν παίξει καίριο ρόλο στην διαμόρφωση της ιστορίας των εθνών.

Η σημερινή γυναίκα έχει ρόλο στο μέλλον και οφείλει ,όχι μόνον σαν γυναίκα αλλά και σαν πολίτης να έχει άποψη και να μπορεί να την εκφράσει και να την υποστηρίξει.

Η γυναίκα σήμερα δεν μπορεί να είναι το άγημα ή το όχημα ενός άκρατου φεμινισμού ή ενός ανδροκρατούμενου αυταρχικού κατεστημένου ,αλλά το ισότιμο μέλος μιας δίκαιης και ισορροπημένης κοινωνίας που λειτουργεί και συμπεριφέρεται χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις,αλλά με βάση τις οικουμενικές ,πανανθρώπινες αξίες και τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα της ελευθερίας ,της ισότητας και του αλληλοσεβασμού.

Η γυναίκα είναι μια αυτοτελής και αυτόφωτη προσωπικότητα!

Ως νέα δημοτική αρχή του τόπου θα προσπαθήσουμε με τις πολιτικές μας και το παράδειγμά μας μέσα από τις ανθρώπινες καθημερινές πρακτικές να στηρίξουμε τη μητέρα ,τη σύζυγο,τη γιαγιά την αδελφή, την εργαζόμενη,την άνεργη,την αγρότισσα την επιστήμονα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Επίσης εύχομαι σ’όλες τις γυναίκες όλες τις ημέρες του χρόνου ,να γίνονται αποδέκτες μηνυμάτων σεβασμού ,αγάπης ,στήριξης ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης

Χρόνια πολλά λοιπόν κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’όλες τις γυναίκες του κόσμου με την επισήμανση ότι στη ζωή νικητές δεν είναι οι αήττητοι, αλλά οι απτόητοι!!!

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr