Πραγματοποιήθηκε η 4η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Καλαμπάκας

0 797

Οι μαγείρισσες και οι μάγειρες μαζί με τις παρέες τους γέμισαν με υπέροχες γεύσεις, χρώματα και αρώματα το μεγάλο τραπέζι που στήθηκε για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις από μια μεγάλη ποικιλία όσπριων. Ευφάνταστες συνταγές που ως πρωταγωνιστές είχαν φασόλια μικρά και γίγαντες, μαυροφάσουλα, ρεβίθια, φάκες μαύρες, κόκκινες και κλασικές καφέ, καθώς και φάβα Σαντορίνης. Μετά την πρώτη γευσιγνωσία, οι συζητήσεις άναψαν για τα μυστικά συστατικά και τις τεχνικές γύρω από συνταγές που αποτελούσαν έναν συνδυασμό παραδοσιακής και σύγχρονης μαγειρικής.

Η Γιορτή οργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά με εθελοντική πρωτοβουλία πολιτών της Καλαμπάκας και στέφθηκε με επιτυχία καθώς συμμετείχαν και πολλοί κάτοικοι των Τρικάλων. Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης μιλούν από μόνες τους.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την γιορτή με εθελοντική εργασία, μαγειρέματα και συμμετοχή, τους ιδιοκτήτες της Ταβέρνας ΔΙΑΣ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου και το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια στο στήσιμο του τραπεζιού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Τρικάλων Ιωάννης Λιούλιος και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος.

Και του χρόνου με υγεία !!!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr