Εκτός των TOP εξορμήσεων – προορισμών τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα

Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι πραγματοποιούνταν ανοιχτή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της HELEXPO για 5η φορά, που ζητούσε την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες και απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία.

0 325

Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι πραγματοποιούνταν ανοιχτή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της HELEXPO για 5η φορά, που ζητούσε την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες και απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία.

Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι πραγματοποιούνταν ανοιχτή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της HELEXPO για 5η φορά, που ζητούσε την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες και απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία. Βέβαια εκείνο που μας προβληματίζει είναι τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα δεν εμφανίζονται πουθενά ( δεν έχουν ψηφιστεί ).

Ας δούμε και το σχετικό άρθρο το οποίο και αναδημοσιέυουμε από την ιστοσελίδα newsbomb.gr

O Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας συμπεριλαμβάνεται στις πέντε αγαπημένους ορεινούς προορισμούς της χώρας μας και η Σάμος, στους πέντε αγαπημένους παραθαλάσσιους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την απονομή των τουριστικών βραβείων που πραγματοποιήθηκε απόψε στο πλαίσιο της έκθεσης «Philoxenia».

Ύστερα από ψηφοφορία, που διενεργήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του εκθεσιακού φορέα της «Helexpo», οι πέντε περισσότερο αγαπημένοι παραθαλάσσιοι ελληνικοί προορισμοί για το 2010 είναι η Σάμος, η Κρήτη, η Λευκάδα, η Σαντορίνη και η Χαλκιδική.
Για τις χειμερινές εξορμήσεις αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί είναι ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος Πέλλας, τα Ζαγοροχώρια, ο Όλυμπος, ο Παρνασσός και το Πήλιο.
Το Ναύπλιο, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα αλλά και η Αθήνα ψηφίστηκαν ως οι πιο όμορφες πόλεις της χώρας μας.
Αντίστοιχα, οι φιλικότερες προς το περιβάλλον περιοχές είναι: η λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας, τα Ζαγοροχώρια, το Νυμφαίο Φλώρινας, το Πήλιο και η Σάμος.

Ως καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα επελέγησαν η Βασιλίτσα Γρεβενών, τα 3-5 Πηγάδια Ημαθίας, το Καϊμακσταλάν Πέλλας, ο Παρνασσός και το Σέλι Ημαθίας, ενώ οι Έλληνες επιλέγουν για ταξίδια στο εξωτερικό κατά σειρά την Ισπανία, την Αυστρία, τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Ο διαγωνισμός γίνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή των εγκαινίων της «Philoxenia», από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.

Επίσης δημοσιεύουμε και το Δελτίο Τύπου της HELEXPO σχετικά με την ψηφοφορία

Παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Παύλου Γερουλάνου, πραγματοποιούνται σήμερα στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», τα εγκαίνια της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού, PHILOXENIA και της 1ης Έκθεσης Ξενοδοχειακού & Eπαγγελματικού Εξοπλισμού HOTELIAEXPRO & CLEAN.
Η PHILOXENIA, που είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, συγκεντρώνει φέτος 320 άμεσους εκθέτες από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Αλβανία, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Γκάνα, την Ινδία, την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Συρία, την Τουρκία και την Τυνησία.
Αμέσως μετά τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων τουρισμού, «PhiloxeniaTourismAwards», που έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες και απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία, την οποία διοργάνωσε για 5η χρονιά η HELEXPO.
Στα φετινά βραβεία υπάρχει μια καινοτομία: Μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί το πρώτο βραβείο στον προορισμό που παρουσίασε τη μεγαλύτερη δυναμική και αύξηση στις προτιμήσεις όσων ψήφισαν για τα PhiloxeniaTourismAwards“.

Έτσι θα ανακηρυχθεί ο “Ανερχόμενος Προορισμός του 2010” μεταξύ των πέντε δημοφιλέστερων προορισμών στις εξής κατηγορίες:

– Αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός
– Αγαπημένος ορεινός ή εξοχικός προορισμός
– Αγαπημένος αστικός προορισμός
– Καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο
– Αγαπημένος τουριστικός προορισμός στο εξωτερικό

Επίσης υπάρχει μια νέα κατηγορία βράβευσης για το φιλικότερο προς το περιβάλλον προορισμό.

philoxenia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr