Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων – Πρωτοβουλία για τα φάρμακα

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνει η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, συλλέγοντας όλα εκείνα τα φάρμακα που οι συμπολίτες μας έχουν στα σπίτια τους και δεν τα χρειάζονται πια.

0 264

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνει η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, συλλέγοντας όλα εκείνα τα φάρμακα που οι συμπολίτες μας έχουν στα σπίτια τους και δεν τα χρειάζονται πια. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνει η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, συλλέγοντας όλα εκείνα τα φάρμακα που οι συμπολίτες μας έχουν στα σπίτια τους και δεν τα χρειάζονται πια.

Το Φαρμακείο του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τη Διοίκηση, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Φαρμάκων και την Επιτροπή Λοιμώξεων, αφού προχωρήσει στην καταγραφή τους θα τα διαθέτει στη συνέχεια σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς, στην ιεραποστολή ή ακόμη σε κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σ’  αυτά.
Δεκτές θα γίνονται ακόμα και συσκευασίες που έχουν ανοιχθεί και περιέχουν το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητάς τους, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι τουλάχιστον η εξάμηνη ημερομηνία λήξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Φαρμακείο του νοσοκομείου…
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr