ΣΜΥ – Επίσκεψη στις Ιερές Μονές των Μετεώρων

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 ένα μέρος από τους Σπουδαστές και Σπουδάστριες του 1ου έτους πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στα Μετέωρα.

0 226

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 ένα μέρος από τους Σπουδαστές και Σπουδάστριες του 1ου έτους πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στα Μετέωρα.

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 ένα μέρος από τους Σπουδαστές και Σπουδάστριες του 1ου έτους πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στα Μετέωρα. Σκοπός του ταξιδίου είναι, η συμπλήρωση και διεύρυνση των γενικών γνώσεων και ειδικότερα η επισκόπηση της πνευματικής πορείας του Ελληνισμού και της Ελληνικής παράδοσης με σκοπό την διεύρυνση και άνοδο της πνευματικής υποδομής των Σπουδαστών και Σπουδαστριών.

Με την άφιξη τους στα Μετέωρα οι νέοι Σπουδαστές της Σχολής εντυπωσιάσθηκαν από την πολυπλοκότητα του τοπίου και την μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγάντιου πέτρινου συμπλέγματος.

Ακολούθως επισκεφθήκαν τις Ιερές Μονές Μεγάλου Μετεώρου, Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου έχοντας την ευκαιρία να δουν θρησκευτικούς θησαυρούς και κειμήλια ανεκτίμητης αξίας όπως εικόνες του 16 αιώνα, αριστουργηματικά τέμπλα και Αγιογραφίες της βυζαντινής περιόδου.

Την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 θα επισκεφτούν τις Ιερές Μονές και οι υπόλοιποι νέοι Σπουδαστές τις Σχολής.

 

smy_met

smy_met2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr