Θύματα προσφορών αρκετοί ηλικιωμένοι και όχι μόνο στην περιοχή μας

Θύματα προσφορών των διαφόρων εταιριών κινητής τηλεφωνίας αλλά και διαφόρων πακέτων σταθερής τηλεφωνίας έχουν πέσει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής μας σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Ράδιο Σταγών.

0 323

Θύματα προσφορών των διαφόρων εταιριών κινητής τηλεφωνίας αλλά και διαφόρων πακέτων σταθερής τηλεφωνίας έχουν πέσει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής μας σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Ράδιο Σταγών. Θύματα προσφορών των διαφόρων εταιριών κινητής τηλεφωνίας αλλά και διαφόρων πακέτων σταθερής τηλεφωνίας έχουν πέσει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής μας σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Ράδιο Σταγών.

Οι παθόντες που τις περισσότερες φορές είναι μεγάλης ηλικίας – 70 έως 90 ( !!! ) ετών – στο άκουσμα και μόνο των προσφορών,  με χαμηλές χρεώσεις, δωρεάν κλήσεις και χαμηλό πάγιο συν το ίντερνετ μπαίνουν στον πειρασμό και λένε το “ναι” στις κυρίες που κάνουν την δουλειά τους και δελεάζουν με τον τρόπο του πωλητή.

Την μεγάλη πλάκα την παθαίνουν με τον ερχομό του λογαριασμού, που μόνο χαμηλός δεν είναι, και πέρα από αυτό έρχεται και ο κανονικός του ΟΤΕ με το πάγιο συν το  ΦΠΑ και τα σχετικά. Γι αυτό λοιπόν ας είμαστε προσεκτικοί στα πακέτα προσφοράς και ας ψάχνουμε περισσότερο τι κρύβεται πίσω από μια προσφορά…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr