Ο «Βουκεφάλας» στη λίμνη Πλαστήρα

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε να θαυμάσει το πανέμορφο τοπίο του Μέγδοβα (λίμνη Πλαστήρα) μέσα από την ξεχωριστή οπτική γωνία που μόνο το άλογο μπορεί να δώσει.

0 406

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε να θαυμάσει το πανέμορφο τοπίο του Μέγδοβα (λίμνη Πλαστήρα) μέσα από την ξεχωριστή οπτική γωνία που μόνο το άλογο μπορεί να δώσει.

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε να θαυμάσει το πανέμορφο τοπίο του Μέγδοβα (λίμνη Πλαστήρα) μέσα από την ξεχωριστή οπτική γωνία που μόνο το άλογο μπορεί να δώσει. Έτσι λοιπόν την περασμένη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το αυτοκινούμενο τρέιλερ της «Φάρμας Κόζιακα» ξεκίνησε να φορτώνει άλογα από τα μέλη του συλλόγου που δεν είχαν τη δυνατότητα ιδιωτικής μεταφοράς. Η ομάδα άρχισε να συσπειρώνεται στις 9 το πρωί με τη θερμή υποδοχή του Ιππικού Συλλόγου Καρδίτσας «Φιλόνεικος». Εκτός από τα άλογα των Τρικάλων και της Καρδίτσας κατέφθασαν και άλογα από τον Τύρναβο, την Τσαριτσάνη και τη Λάρισα και συνολικά 30 ιππείς έδωσαν εκκίνηση από τον Βοτανικό κήπο λίγο πριν το Νεοχώρι με κατεύθυνση το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής περνώντας μόνο από δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

«Φανταστικός ο συνδυασμός της βλάστησης» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μίλτος Κρανιάς συμπληρώνοντας ότι είναι «ένα σύμπλεγμα από έλατα, καστανιές, πεύκα και κέδρα που σε κάνουν να χορταίνεις τη φύση».

Μετά από 5 ώρες ιππασίας και διανύοντας 25-30 χιλιόμετρα ακολούθησε ένα καλό γεύμα στο Μανιταρι με παγωμένη μπύρα για το ξεδίψασμα. Την επόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος θα κινηθεί πιο πεδινά, καθώς στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει από την Αγία Κυριακή με κατεύθυνση τα Μεγάλα Καλύβια, το Αγναντερό, το Προάστιο και επιστροφή.

Για περισσότερο Βουκεφάλα στο (www.voukefalas.gr)

 

vouke_2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr