Εκτέλεσαν με 7 σφαίρες φαρμακοποιό στο Ν. Ψυχικό

0 1.229

Έναν 60χρονο φαρμακοποιό εκτέλεσαν με 7 σφαίρες άγνωστοι τη στιγμή που έβγαινε με το όχημά του από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 9.35 σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Πλαστηρα και Ιωνιας στο Ψυχικο, άγνωστοι πυροβόλησαν τον 60χρονο άντρα τη στιγμή που έβγαινε από το πάρκινγκ του αυτοκινήτου του Το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες, στο κεφάλι και το στήθος και ο δράστης διέφυγε πιθανότατα με συνεργό του, που οδηγούσε κόκκινο όχημα. Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας κατέληξε.

Αυτόπτες μάρτυρες -σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος- είναι θαμώνες καφενείου.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου του δολοφονηθέντος είναι καταχωρημένες στο επίθετο Φλώρος, που παραπέμπει στον εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa. Έπειτα από τις σχετικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία και πως οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε στους δημοσιογράφους τα όσα συνέβησαν.

«Επεσαν τρεις πιστολιές. Το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο από την αριστερή μεριά», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στο θύμα πρόσθεσε: «Βγήκε και έπεσε κάτω».

«Ενας άνδρας γύρω στα 50, με βερμούδα, ανέβαινε την Ιωνίας και τον πήρε κάποιο λευκό αυτοκίνητο», σημείωσε ακόμη, μιλώντας για τον δράστη.

thecaller.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr