Αεροσκάφος με 97 επιβάτες συνετρίβη στο Μεξικό

0 1.072

Ένα αεροσκάφος της εταιρείας Aeromexico συνετρίβη στην πολιτεία Ντουράνγκο στο βόρειο Μεξικό, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, με τον κυβερνήτη της πολιτείας να δηλώνει ότι το περιστατικό συνέβη κοντά σε αεροδρόμιο.

Εικόνες στα μεξικανικά ΜΜΕ δείχνουν την ουρά ενός αεροπλάνου με το λογότυπο της Aeromexico να προεξέχει ανάμεσα σε χόρτα και μία στήλη καπνού να αναδύεται προς τον ουρανό. Ρεπόρτερ του δικτύου Milenio ανέφερε ότι κάποιοι επιβάτες επιβίωσαν και περπάτησαν μέχρι έναν αυτοκινητόδρομο για να ζητήσουν βοήθεια.

Όπως διευκρίνισε η Aeromexico, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν ένα Embraer 190 που εκτελούσε την πτήση από το Ντουράνγκο προς το Μέξικο Σίτι, με χωρητικότητα 100 επιβατών. Ο υπουργός Μεταφορών της χώρας γνωστοποίησε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της πολιτείας ανέφερε σε τοπικό κανάλι ότι λίγο μετά την απογείωση, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο. Ο ίδιος ανέφερε ότι από το ατύχημα τραυματίστηκαν 80 άνθρωποι και δεν υπάρχουν νεκροί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr