Παίζει δυνατά στον Ασπροπόταμο ο Θοδωρής Αλέκος με Γιώργο Παλιό

0 1.745

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον μπήκε σε περίοδο εκλογών καθώς τον ερχόμενο Μάιο σύμφωνα με την κυβέρνηση αναμένεται να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία.

Η απλή αναλογική αλλάζει άρδην το πολιτικό τοπίο καθώς αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην διαχείριση και στην λήψη αποφάσεων αλλά κυρίως στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τα δημοτικά συμβούλια .

Στα νέα δεδομένα αναμένεται να προσαρμόσει τις φιλοδοξίες του και την βοήθεια προς τον τόπο, ο γνωστός Καλαμπακιώτης καταγόμενος από την Κρανιά Ασπροποτάμου Γιώργιος Παλιός .

Ο ίδιος ως εμπλεκόμενος αρκετές φορές στο τοπικό πολιτικό σκηνικό της περιοχής, εμμέσως πλην σαφώς, έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συστρατευθεί στο πλευρό του υποψηφίου για τον δήμο Μετεώρων πλέον Θοδωρή Αλέκου .

Η συμπαθής προσωπικότητά του, η διαχυτικότητα και το καλό επικοινωνιακό προφίλ είναι στοιχεία τα οποία αβαντάρουν κατά πολύ, την εκλογή, του Γιώργου Παλιού, στην αναμέτρηση του Μαΐου θέλοντας να αναλάβει παράλληλα ενεργό ρόλο στα Ασπροποταμίτικα δρώμενα καταλαμβάνοντας γιατί όχι και θέση αντιδημάρχου σε μια πιθανή εκλογή του …..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr