Καστανιά Καλαμπάκας: Βρέθηκε ζωντανή και καλά στην υγεία της η 36χρονη

0 12.097

Κοπέλα που τα ίχνη της χάθηκαν από προχθές, αναζητούν στην περιοχή της Καστανιάς Καλαμπάκας οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Η 36χρονη αγνοούμενη έχει καταγωγή από άλλο ορεινό χωριό της περιοχής μας και αναζητείται από τις παραπάνω δυνάμεις λόγω ανησυχίας των οικείων της, καθώς ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί της.

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα στην Καστανιά Καλαμπάκας να βρίσκεται πλήθος ανθρώπων της Αστυνομίας και της Π.Υ. Καλαμπάκας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες στη δασώδη και δύσβατη περιοχή.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, στη δύσβατη περιοχή “Πριόνια” της Καστανιάς, 5-6 χλμ. μακριά από το χωριό . Στο σημείο καταφθάνει η ΕΜΑΚ για να συνδράμει στις προσπάθειες εντοπισμού της αγνοούμενης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Το kalabakacity.gr βρέθηκε στην Καστανιά Καλαμπάκας και σας μεταδίδει άμεσα όλες τις πληροφορίες, από την πρώτη γραμμή.

20:31: Η 36χρονη βρέθηκε ζωντανή και σύμφωνα με τις πληροφορίες πλέον της Π.Υ Καλαμπάκας η 36χρονη βγήκε στο δρόμο όπου συνάντησε οχημα της Π.Υ που συμμετείχε στην αναζήτησή της.

Η 36χρονη που πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στο δάσος… είναι πολύ καλά στην υγεία της και επιστρέφει στο σπίτι της με όχημα της Αστυνομίας.

22:55: Συνεχίζει να απασχολεί το θέμα της 36χρονης η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του kalabakacity.gr “έφυγε” από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου παρέμεινε για τις προληπτικές εξετάσεις και πρώτες βοήθειες και έχει στηθεί νέα επιχείρηση για την αναζήτηση της … αυτή τη φορά στην Καλαμπάκα.

Ελπίζουμε στο σύντομο και αίσιο τέλος…

23:58 Με νεότερη ενημέρωση από το οικείο της περιβάλλον, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr