Αντώνης Λαγούδης Μαθηματικός Α.Π.Θ. – Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες

0 1.708

Με αφορμή την ανακοίνωση της βαθμολογίας των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όχι μόνο τους μαθητές του φροντιστηρίου μου, αλλά και γενικότερα όλους τους μαθητές, για τις επιδόσεις τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον μαθητή μου, Χρήστο Αρσενίου, ο οποίος σε μια δύσκολη από πλευράς θεμάτων χρονιά, πέτυχε την μεγαλύτερη επίδοση στα μαθηματικά προσανατολισμού ανάμεσα στους μαθητές του ΓΕΛ Καλαμπάκας με βαθμό 18,6. Με την επίδοσή του αυτή κατατάσσεται πρώτος στο ΓΕΛ Καλαμπάκας, αλλά και μέσα στους κορυφαίους 2,79% πανελλαδικά με βάση τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου.

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη πίεση και άγχος όμως τώρα ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή των μαθητών, και πλέον, με κριτήριο τις επιθυμίες τους και με σύμβουλο την βαθμολογία τους, καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους μαθητές, μια καλή και συνετή επιλογή σχολών για να έχουν καλή πρόοδο και εξέλιξη στην μετέπειτα ακαδημαϊκή τους ζωή.

Αντώνιος Λαγούδης
Μαθηματικός Α.Π.Θ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr