Διαψεύδει τα επεισόδια στους Νέους Πόρους Αστυνομία και αθλήτρια του χάντμπολ των Σκοπίων

0 824

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναγράφονται σήμερα σε διάφορες ιστοσελίδες της χώρας μας για επεισόδια στους Νέους Πόρους μεταξύ Σκοπιανών εφήβων και Ελλήνων για την Μακεδονία.

Το Fake News ξεκίνησε από σελίδα στα Σκόπια και έγινε αναπαραγωγή στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr επικοινώνησε με την Αστυνομία στην Κατερίνη και ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κάποια καταγραφή για επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων, στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Ωστόσο, η οριστική επιβεβαίωση ότι πρόκειται για fake news, ήρθε από την ίδια την ιδιοκτήτρια της ομάδας χάντμπολ της γειτονικής χώρας, Andrijana Budimir. Πριν μερικές ώρες ανάρτησε στο facebook την παρακάτω διάψευση της είδησης. Μάλιστα αναφέρει ότι «όλα πήγαν καλά και οι Έλληνες ήταν πολύ καλοί οικοδεσπότες».

Η μετάφραση του κειμένου της Rakometno Skolo Andrijana Budimir

Θέλω να αρνηθώ σθεναρά τις ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν σε κάποια ΜΜΕ ότι υπήρξε ένα περιστατικό μεταξύ των παιδιών της σχολής χάντμπολ μου και των συνομηλίκων τους από την Ελλάδα.
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να ispolitiziraat οι αθλητικές δραστηριότητες που παραδοσιακά αυτή την εποχή του χρόνου γίνονται σε μκα πόρους, Ελλάδα.
Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι όλα πήγαν στην καλύτερη σειρά και ότι οι Έλληνες ήταν μεγάλοι οικοδεσπότες.
Rakometnoto σχολείο “Αντριάνα μπούντιμιρ” και του χρόνου η καλοκαιρινή κατασκήνωση του θα το κρατήσει σε μκα πόρους, Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr