ANIMUS – Νέο Καλαμπακιώτικο συγκρότημα

Ένα νέο συγκρότημα ξεπρόβαλε για ακόμη μια φορά μέσα από την πόλη της Καλαμπάκας. 

0 392

Ένα νέο συγκρότημα ξεπρόβαλε για ακόμη μια φορά μέσα από την πόλη της Καλαμπάκας. 

Ένα νέο συγκρότημα ξεπρόβαλε για ακόμη μια φορά μέσα από την πόλη της Καλαμπάκας. Μέλη του νέα παιδιά, συμπολίτες μας, είχαν την ευκαιρία, στα πλαίσια του 3ου μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ (με κύριο θέμα την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών) να μας δείξουν, στις 19 Ιουνίου, το ταλέντο τους. Το όνομα του συγκροτήματος σημαίνει στα λατινικά «ψυχή» και η ονομασία αυτή τους ταιριάζει απόλυτα. Οι Animus,  μέσα από τη μουσική τους εκφράζουν συναισθήματα και αντιλήψεις, της καταπιεσμένης νεολαίας, δανειζόμενοι τραγούδια διάσημων και επιτυχημένων συγκροτημάτων της ξένης και ελληνικής ροκ σκηνής. Στόχος τους είναι να καταφέρουν να αξιοποιήσουν το ενδιαφέρον και πάθος τους για τη μουσική και να προβάλουν σε ένα ευρύτερο κοινό τις δεξιότητές τους.

Στο φεστιβάλ ερμήνευσαν εννέα τραγούδια, για περίπου σαράντα λεπτά.  Κάποια από αυτά ήταν το Atwa από S.O.A.D, το Seven nation army από White Stripes και το Use somebody από Kings of Leon. Οι Animus απαρτίζονται από:

  • Αλέξανδρος Γεωργαλής- Drums
  • Γιώργος Ρούστας- Lead guitar
  • Ελίνα Σουφλάκη- vocals
  • Χρήστος Καμπουρόπουλος- vocals/rhythm guitar
  • Νίκος Γιαννούλας- bass

Μέσα στα λίγα αυτά λεπτά που τους δόθηκαν, βρήκαν ανταπόκριση και έγιναν δεκτοί από το κοινό των Τρικάλων με ενθουσιασμό. Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στην πόλη μας, στο 7ο Rocking Under The Rocks Motor Festival. Ελπίζουμε να έχουν μια ανάλογη εμφάνιση και στο άνοιγμα της τρίτης ημέρας του φεστιβάλ. Σας υποστηρίζουμε και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία!

Ευγενία Προύτσου και Ναυσικά Αλμπάνη

ANIMUS - Νέο Καλαμπακιώτικο συγκρότημα


Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr