Απόπειρες βιασμών στο κέντρο της Λάρισας

Ο φόβος και ο τρόμος νεαρών γυναικών είχε γίνει επίδοξος βιαστής 39 ετών στο κέντρο της Λάρισας, ο οποίος δρούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ανενόχλητος.

0 409

Ο φόβος και ο τρόμος νεαρών γυναικών είχε γίνει επίδοξος βιαστής 39 ετών στο κέντρο της Λάρισας, ο οποίος δρούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ανενόχλητος.

Ο φόβος και ο τρόμος νεαρών γυναικών είχε γίνει επίδοξος βιαστής 39 ετών στο κέντρο της Λάρισας, ο οποίος δρούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ανενόχλητος. Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος φοιτήτριας είχε φθάσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας στις 31 Μαΐου. Αμέσως ξεκίνησαν και οι έρευνες των αστυνομικών με βάση τα στοιχεία που είχε δώσει η νεαρή κοπέλα. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, ανέφερε σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος Βασίλης Χαλάτσης, το οποίο ακολουθούσε μία κοπέλα, χωρίς ωστόσο να προλάβει να της επιτεθεί καθώς εκείνη εισήλθε στην είσοδο πολυκατοικίας ενώ εκείνος αντέδρασε τσαλακώνοντας το πλαστικό μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια του.

Ο 39χρονος συνέχισε να κινείται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ψάχνοντας ίσως για το επόμενο θύμα του. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον ακολουθούν μέχρι τη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Καρδίτσης, όπου και τον ακινητοποίησαν, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει. Σε έλεγχο των αστυνομικών στο εσώρουχο του 39χρονου, βρέθηκε ένας αφρός ξυρίσματος, στο στόμιο του οποίου ήταν περιτυλιγμένη ταινία, σχηματίζοντας αυτοσχέδιο ανδρικό μόριο.

Ο επίδοξος βιαστής αναγνωρίστηκε από την κοπέλα που είχε καταγγείλει την απόπειρα στα τέλη του περασμένου μήνα αλλά και από άλλη μία φοιτήτρια η οποία είχε υποστεί παρόμοιο περιστατικό πριν ένα χρόνο περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς οι κοπέλες κάλεσαν σε βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 39χρονος είναι ελαιοχρωματιστής, κάτοικος όμορο νομού της Λάρισας, φορούσε ένα τζόκεϊ, και «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του από πλατεία που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε φωτογραφία γυμνής γυναίκας, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για φωτογραφία περιοδικού ή για κάποιο από τα θύματά του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας απευθύνει έκκληση όποια γυναίκα έχει υποστεί παρόμοια πράξη να προσέλθει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ή να τηλεφωνήσει για να αναφέρει το γεγονός. 

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr