Ένα βήμα πριν το μακελειό στο Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας

Ένα βήμα πριν το μακελειό έφθασε 22χρονος νεαρός μέσα στο Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας αφού μαζί με τρεις συνομιλικούς του, εισέβαλε με κυνηγετικό όπλο τη στιγμή που διεξαγόταν εκδήλωση.

0 338

Ένα βήμα πριν το μακελειό έφθασε 22χρονος νεαρός μέσα στο Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας αφού μαζί με τρεις συνομιλικούς του, εισέβαλε με κυνηγετικό όπλο τη στιγμή που διεξαγόταν εκδήλωση. Ένα βήμα πριν το μακελειό έφθασε 22χρονος νεαρός μέσα στο Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας αφού μαζί με τρεις συνομιλικούς του, εισέβαλε με κυνηγετικό όπλο τη στιγμή που διεξαγόταν εκδήλωση. Το γεγονός συνέβη την Παρακευή 7 Μαΐου 2010 και ώρα 03:30 όταν οι τέσσερις νεαροί έφθασαν στο Τ.Ε.Ι. με Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 19χρονου, ο οποίος ήταν και οδηγός αυτού.

Ο 22χρονος, με αφορμή προηγηθείσα φιλονικία για άγνωστους λόγους, απείλησε 24χρονο ημεδαπό φοιτητή, με τη χρήση δίκαννου κυνηγετικού όπλου και ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με άλλους τρεις νεαρούς και με το ίδιο όχημα.

Κατά τη διαφυγή τους, από τον παθόντα και άλλους παρισταμένους, συγκρατήθηκε ο αριθμός κυκλοφορίας και τα χαρακτηριστικά τού ως άνω οχήματος, καθώς και των επιβαινόντων, και ενημερώθηκε προς τούτο αμέσως το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, άνδρες του οποίου, ύστερα από σχετική, ταχύτατη αναζήτηση, κατόρθωσαν να εντοπίσουν εντός της πόλεως και να συλλάβουν τους δράστες.

Έτσι μετά από λίγες ώρες και εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, τέσσερις νεαροί ηλικίας 22, 21, 19 και 17 ετών, αντίστοιχα, κάτοικοι Καρδίτσας, για το αδίκημα της απειλής από κοινού, με χρήση κυνηγετικού όπλου.

Επίσης, συνελήφθη ο πατέρας του ανηλίκου (17χρονου) συλληφθέντος, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας αυτού. Σε διενεργηθείσα νομότυπη έρευνα στην οικία του 17χρονου, βρέθηκε το χρησιμοποιηθέν όπλο, το οποίο κατείχετο παράνομα. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, το εν λόγω όπλο είχε αφαιρέσει πρόσφατα ο 19χρονος από χώρο συγκέντρωσης παλαιών αντικειμένων και ο ίδιος το παρέδωσε προς φύλαξη στον 17χρονο.

Το παραπάνω κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και αποστέλλεται για εξέταση στα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια.

πηγή karditsalive.net

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr