Ευχαριστήρια επιστολή της πρώην αντιδημάρχου Σοφίας Δρούγκα

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Καλαμπάκας ,

0 534

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Καλαμπάκας ,

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Καλαμπάκας , αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω :
το Δήμαρχο κ. Χρήστο Ν. Σινάνη, για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και για τη στήριξη και τη βοήθεια του κατά τη διάρκεια της θητείας μου.

Το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, τους συναδέλφους μου Αντιδημάρχους και Συμβούλους της Τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε.

Τους Διευθυντές: Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Σωμάτων ασφαλείας του Νομού μας για την εποικοδομητική μας συνεργασία.

Τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δήμου μας, τους προέδρους και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων,όλους όσους εθελοντικά συμβάλλαν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, αλλά και όλους όσους συνεργαστήκαμε άψογα κατά τη διάρκεια της θητείας μου.

Τα Μ. Μ. Ε του Νομού για τη διαρκή προσπάθεια ανάδειξης ολων των εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ απο καρδιάς στους νέους Αντιδημάρχους να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία και είμαι στη διάθεσή τους σε ότι κι αν χρειαστούν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις περασμένες εκλογές και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να προσφέρω για το καλό του Δήμου μας.

Ελπίζω και από τη θέση της Αντιδημάρχου να δικαίωσα την επιλογή τους. !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr