Στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο οι Μητροπολίτες Καλαμαριάς και Τρίκκης – Επίσκεψη στην Ι.Μ Αγίου Στεφάνου

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από το πρωί της 16ης Ιανουαρίου

0 602

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από το πρωί της 16ης Ιανουαρίου

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από το πρωί της 16ης Ιανουαρίου 2018, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος για να συμμετάσχει στην 1η Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Μετά το πέρας της Συνάξεως, το μεσημέρι, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Ο Άγιος Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νήφωνα Καψάλη προϋπάντησε με μεγάλη χαρά, τους δύο Αρχιερείς και την συνοδεία τους, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αχίλλιο Τσούτσουρα και Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Μαργαριτόπουλο και τους υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιουστίνος με την σειρά του ευχήθηκε καλή ποιμαντορία στο νέο Μητροπολίτη της επαρχίας Καλαμπάκας και τον ευχαρίστησε για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή.

Οι τρείς Μητροπολίτες, παρέμειναν στο γραφείο του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν για τρέχοντα εκκλησιαστικά θέματα.

Επίσης πνευματική ευκαιρία επισκέψεως στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων είχαν το μεσημέρι της 16ης Ιανουαρίου 2018 ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο και την σεπτή του συνοδεία τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αχίλλιο Τσούτσουρα και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Μαργαριτόπουλο.

Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη και ξεναγήθηκαν από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χριστονύμφη και συνομίλησαν με τις μοναχές επί πνευματικών θεμάτων.

ρεπορταζ – εικόνες trikalaola.gr

theoklitos kalamariastheoklitos kalamarias ag st1theoklitos kalamarias ag st2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr