Βόλεϋ – Οι παγκορασίδες του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα συνεχίζουν με νίκες

Πάθος για νίκη και σωστή προετοιμασία είναι το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των δυο ομάδων Βόλευ Παγκορασίδων του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα στο φετινό πρωτάθλημα.

0 369

Πάθος για νίκη και σωστή προετοιμασία είναι το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των δυο ομάδων Βόλευ Παγκορασίδων του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δυο ομάδες του Γιώργου Τσικέλη καταγράφουν άριστη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και τα καλά αποτελέσματα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου είχαμε μια σειρά από νίκες ενώ το βεβαρημένο πρόγραμμα δεν επέτρεψε την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής για την Α’ ομάδα.

Αναλυτικά οι αγώνες.

Το Σάββατο 10 Απριλίου στο κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας έγιναν τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Στη 13:00 το μεσημέρι η Β’ ομάδα παγκορασίδων του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα αγωνίστηκαν με τις παγκορασίδες του ΣΠΑ Καρδίτσας κερδίζοντας με 3 – 0 στα σετ.

Τα σετ ήρθαν:

25 – 16, 25 – 13, 25 – 12.

Αγωνίστηκαν οι: Ταμπουρά Ελένη, Τσιάτσιου  Γεωργία, Γιαννούλα Χαρά, Τσικέλη Γιώτα, Παρασκευά Δήμητρα, Τσίγκα Αλεξάνδρα, Τζανίκα, Κυριακή, Μπόμπολα Μαρτίνα, Χαρίση Βασιλεία.

  • Στις 15:00 μ.μ η Α’ ομάδα παγκορασίδων του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα αγωνίστηκε με τις Παγκορασίδες του ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων όπου και εδώ κέρδισαν με 3 – 0 στα σετ.

Τα σετ ήρθαν: 25 – 10, 25 – 17, 25 – 6.

Αγωνίστηκαν οι: Καρακώστα Μάγδα, Ταραλάγκα Ιωάννα, Βλαχογιάννη Ευαγγελία, Κοντοτόλη Βούλα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Μπάκου Δήμητρα, Καραπέτσα Ζωή, Καλαμπαλίκη Μαρία.

  • Την Κυριακή 11 Απριλίου έγινε στα Τρίκαλα το παιχνίδι Α.Σ Ασκληπιός Τρικάλων – ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα Α’ ομάδα. Εκεί τα κορίτσια της Καλαμπάκας δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη φανερά κουρασμένες από τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας και ηττήθηκαν με 3 – 0 στα σετ.

Τα σετ ήρθαν: 25 – 21, 25 – 09, 25 – 17.

Αγωνίστηκαν οι: Καρακώστα Μάγδα, Ταραλάγκα Ιωάννα, Βλαχογιάννη Ευαγγελία, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Μπάκου Δήμητρα, Καραπέτσα Ζωή, Καλαμπαλίκη Μαρία.

 

Η Α’ ομάδα των Παγκορασίδων

Βόλεϋ - Οι παγκορασίδες του ΑΟΚ/ΑΣ Μετέωρα συνεχίζουν με νίκες

Η Β’ ομάδα των Παγκορασίδων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr