Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

Εκφράζουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης

0 514

Εκφράζουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης

Εκφράζουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17-12-2017, στο PALAZZO, και πρωτίστως στους επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων της πόλης μας, οι οποίοι με τις ευγενικές και γενναιόδωρες προσφορές τους ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, πέρα από κάθε προσδοκία και εκτίμηση.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας, το Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας που παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία και την όρεξή τους για διασκέδαση, καθώς και το Δήμο Καλαμπάκας για την ευγενική του στήριξη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας κ.κ Ειρήνη Λιάπη και Σοφία Σταμπολίδου για το όμορφο θέαμα που μας παρουσίασαν με τη χορωδία και τις χορογραφίες τους, όπως και στα μέλη του Συλλόγου μας κ.κ Μαρία Τσιμογιάννη και Βούλα Μαργέλου για τις Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στα πρόσωπα των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που διαφήμισαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας, καθώς και το εστιατόριο «PALAZZO» για την άριστη εξυπηρέτησή του και τον όμορφο χώρο που μας παραχώρησε.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία και αγάπη!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr