Σύλληψη δασκαλου στην Αλεξανδρούπολη που κλειδωσε και απείλησε μαθητές στην τάξη

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

0 452

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Δάσκαλος ξένης γλώσσας του σχολείου κλείδωσε ολόκληρη την πέμπτη τάξη μέσα στην αίθουσα, άρχισε να πετά πράγματα και να καταφέρεται με άσχημους χαρακτηρισμούς στα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν, χθες, όταν έβγαλε έξω από την αίθουσα ένα μαθητή κι έπειτα τον φίλο και συμμαθητή του, διότι “τόλμησε” να αναζητήσει τον πρώτο.

Έπειτα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο “εκπαιδευτικός” κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας, με τα υπόλοιπα παιδιά μέσα σε αυτή, τράβηξε από τις μπλούζες τρεις μαθήτριες και πέταξε μια τσάντα προς το μέρος τους.

Το “σόου” όμως δεν σταμάτησε εδώ. Κατευθύνθηκε προς άλλο μαθητή του άρπαξε την τσάντα και το κολατσιό του και τα πέταξε στο πάτωμα.

Άναυδοι οι μαθητές τον άκουγαν να φωνάζει σε συμμαθήτριά τους “Δε θέλω να σε βλέπω, θα σε πετάξω από το παράθυρο”, ενώ σε άλλη αφού της τόνισε πως θα την εκφωνεί χαζοχαρούμενη πέταξε τα χρήματά της.

Σοκαρισμένοι οι μαθητές έβλεπαν τον δάσκαλό τους να ωρύεται λέγοντάς τους πως “δεν θέλει να ξαναδεί αυτή την τάξη αλλά ούτε και τους γονείς των παιδιών, διότι είναι ανάγωγοι όπως και τα ίδια”.

Η μαθήτρια που της είχε πετάξει τα χρήματά της απευθύνθηκε την ώρα του διαλείμματος στη διεύθυνση του σχολείου ώστε να μπορέσει να αγοράσει το κολατσιό της.

Μετά από όλα αυτά κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του σχολείου, συνεδρίασε και απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Ο δάσκαλος συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν γονείς για παρόμοια συμπεριφορά χωρίς ωστόσο να πάρει μεγάλη έκταση το θέμα.

e-evros.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr