Συνεχίζεται η ιεροσυλία σε κοιμητήρια

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε χωριά της περιοχής Καλαμπάκας από άγνωστους δράστες οι οποίοι προβαίνουν σε ιερόσυλες πράξεις σε βάρος τάφων σε κοιμητήρια των χωριών.

0 359

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε χωριά της περιοχής Καλαμπάκας από άγνωστους δράστες οι οποίοι προβαίνουν σε ιερόσυλες πράξεις σε βάρος τάφων σε κοιμητήρια των χωριών. Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε χωριά της περιοχής Καλαμπάκας από άγνωστους δράστες οι οποίοι προβαίνουν σε ιερόσυλες πράξεις σε βάρος τάφων σε κοιμητήρια των χωριών.
Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι εισήλθαν στο κοιμητήριο του τοπικού διαμερίσματος Ασπροκλησιάς του Δήμου Χασίων αφαιρώντας από τους τάφους όλα τα μπρούτζινα αντικείμενα που υπήρχαν.
Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί προ μηνός στην Περιστέρα και δη στο κοιμητήριο του χωριού όπου είχαν κλέψει καντήλες, γλάστρες και προσωπικά αντικείμενα των νεκρών. Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε από κατοίκους του χωριού στο Ράδιο Σταγών και πιστεύουμε και στην Αστυνομία.
Φαίνεται ότι οι ιερόσυλοι έχουν ειδική αδυναμία στα αντικείμενα που περιέχουν μπρούτζο αλλά και στα λουλούδια που μεταπωλούν. Κρίνεται απαραίτητη η σύλληψή τους αφού δεν πρόκειται για απλή κλοπή, αλλά ασέλγεια στην μνήμη των νεκρών.

Πηγή: Έρευνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr