Rizoma Sound Fest. Vol III – Οι Locomondo στο Ρίζωμα στις 11 Αυγούστου –

Ύστερα από 2 συνεχόμενες χρονιές και έχοντας πετύχει πολύ όμορφες και ξεχωριστές μουσικές βραδιές φέτος

0 188

Ύστερα από 2 συνεχόμενες χρονιές και έχοντας πετύχει πολύ όμορφες και ξεχωριστές μουσικές βραδιές φέτος

Ύστερα από 2 συνεχόμενες χρονιές και έχοντας πετύχει πολύ όμορφες και ξεχωριστές μουσικές βραδιές φέτος   το RizomaSoundFestγια 3ησυνεχόμενη χρονιά διοργανώνει συναυλία στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος με τους φανταστικούς LOCOMONDO οι οποίοι υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο καλοκαιρινό πάρτυ.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας περιμένουμε την Παρασκευή 11Αύγουστου στις 20:00 στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος Τρικάλων να χορέψουμε όλοι μαζί με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες..

Προπώληση εισιτηρίου 7 ευρώ και ταμείο10€, εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα Τρίκαλα από τοΔισκορυχείον, Αχιλλέα Καρανάσιου 5, και στην Καλαμπάκα στο Καφέ Ραψωδία, Ελ. Βενιζέλου 4. Μαζί μας θα είναι και οι απολαυστικοί “TheTeasers”ένα Τρικαλινό συγκρότημα με jazz και swing διάθεση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς το Μέγα Χορηγό Κοτούλας energy, τους Χορηγούς Skyenergydrink, Jamaicacoffee και FloulisPhotographersαλλά και όλους τους υποστηρικτές μας: Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας, Κρύπτη cocktailbar, Εμπορικός οδηγός ‘’Η αγορά μας’’,Pizzafun, Urban, Upmess, Havanaclub, LiknonHotel, Εστιατόριο Μαγκλάρας και το εστιατόριο Οίνος & Γεύση που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη συναυλία πραγματικότητα.

Με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!! Θέλουμε να ΄στε εκεί ότι και αν συμβεί!

RizomaSoundFest

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πως ξεκίνησε και από ποιους; Ποιος ο σκοπός του Φεστιβάλ;

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας! Το Rizoma Sound Fest ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα από μια πολύ μεγάλη παρέα με φιλία 15 χρόνων. Ένα βράδυ τον Αύγουστο του ’15 έχοντας ήδη διοργανώσει ένα πάρτι, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα μιας συναυλίας. Πάρα πολύ γρήγορα και δυναμικά ξεκινήσαμε με πολύ κέφι και ακόμη περισσότερο μεράκι να χτίζουμε την ιδέα μας και έτσι έγινε πραγματικότητα. Το ‘’ Κακό Συναπάντημα’’ ήταν οι πρωταγωνιστές μας το καλοκαίρι του ’15. Ύστερα από την πρώτη συναυλία μας, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, για μας έγινε θεσμός. Ακολούθησαν, λοιπόν, το ’16 οι Imam Baildi και φέτος 11.08 υποδεχόμαστε τους LOCOMONDO!

Το όνομα του φεστιβάλ πως γεννήθηκε. Τι σημαίνει το Rizoma sound fest;

Το όνομα μας δυσκόλεψε πάρα πολύ…Δεν μπορούσαμε να βρούμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει όλους για αυτό που είχαμε δημιουργήσει. Μόνο μια λέξη μας ένωνε όλους το χωριό μας ο τόπος που ζήσαμε και μεγαλώσαμε. Το Ρίζωμα αποτελεί σημείο αναφοράς για την παρέα μας έτσι σκεφτήκαμε πως το Rizoma sound fest είναι ο καταλληλότερος τίτλος για το φεστιβάλ μας. Όταν ακούω τη λέξη Ρίζωμα…. εγώ προσωπικά σκέφτομαι αμέσως τους φίλους μου, τα όμορφα καλοκαίρια, τις παιδικές μου αναμνήσεις, τα ξέγνοιαστα παιχνίδια ως αργά το βράδυ…

Τι προγραμματίζεται για φέτος;

Φέτος στις 11 Αυγούστου θα υποδεχθούμε τους φανταστικούς LOCOMONDΟ τους οποίους ευχαριστούμε πολύ που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Θέλοντας βέβαια να ανταποδώσουμε την στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποφασίσαμε να εντάξουμε στη συναυλία μας και ένα Τρικαλινό group για support, τους The Teasers. Ένα συγκρότημα με jazz και swing διάθεση. Σκεφτόμαστε επίσης να εμπλουτίσουμε την βραδιά μας με διάφορες εναλλακτικές εκθέσεις όπως comics με την βοήθεια των Εκδόσεων του Κάμπου, κάτι που από μόνο του παίρνει την μορφή “φεστιβάλ”!

Πως ένα φεστιβάλ χωριού μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις;

Φεστιβάλ χωριού πολύ σωστά….Το Rizoma sound fest είναι ένα φεστιβάλ χωριού και για αυτό ακριβώς το λόγο, προσωπικά θεωρώ, πως έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Επειδή μια μεγάλη παρέα φίλων τόλμησε να δημιουργήσει κάτι καινοτόμο για την περιοχή. Θέλουμε να αυξήσουμε το επίπεδο ποιότητας και ευημερίας της ζωής των κατοίκων αλλά και να βοηθήσουμε να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του χωριού μας, αυτοί ήταν στόχοι μας από την αρχή. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινήσεις από το μηδέν, και όταν λέω μηδέν εννοώ με μηδενικό budget αλλά και χωρίς εμπειρία στα φεστιβάλ, να χτίσεις κάτι τόσο δημιουργικό και συνάμα καινοτόμο!

Αποτελεί διέξοδο για τους νέους της περιοχής; Υπάρχει ανταπόκριση υπάρχουν εθελοντές;

Η αλήθεια είναι πως σαν νέοι της περιοχής αναζητούσαμε διέξοδο σε κάτι που θα μας ‘’ξεσήκωνε’’ σε κάτι που θα άλλαζε τον τρόπο ζωής όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους υπόλοιπους νέους. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αυτό το πετύχαμε! Πάρα πολύ νέοι από το χωριό μας αλλά και από τα διπλανά χωριά είναι πρόθυμοι, και μας βοηθούν πολύ σε όλη την προετοιμασία, την προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… Φυσικά και οι ‘’μεγαλύτεροι’’ έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας αυτή, μας συμβουλεύουν, καθότι και οι ίδιοι έχουν διοργανώσει αντίστοιχες βραδιές και μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για όλο αυτό που έως τώρα έχουμε πετύχει. Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω θερμά την Αθλητική Ένωση Παραληθαίων αλλά και το Μορφωτικό Σύλλογο Ριζώματος που για εμάς στάθηκαν αρωγοί στο νέο μας ξεκίνημα!

Ποιές είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες στη διοργάνωση του φεστιβάλ;

Χαίρομαι που μου κάνεις αυτή την ερώτηση! Είναι πολύ σημαντικό να διευκρινίσουμε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις στόχους και πάθος για οτιδήποτε θέλεις να δημιουργήσεις. Όταν λοιπόν ξεκινάς να διοργανώνεις ένα φεστιβάλ χωρίς να γνωρίζεις έστω τα βασικά του χαρακτηριστικά αυτό αποτελεί από μόνο του μια τεράστια δυσκολία! Μια δυσκολία όμως, την οποία μπορείς πολύ εύκολα να την ξεπεράσεις με ομαδική εργασία. Η μεγαλύτερη δυσκολία ωστόσο είναι ο καταμερισμός εργασιών για το φεστιβάλ και συνάμα η επικοινωνία. Πολλά από τα μέλη της ομάδας δεν μένουν στο χωριό, είμαστε βλέπεις απλωμένοι σε όλη την Ελλάδα!! Η δυσκολία λοιπόν είναι πως πρέπει ενώ είμαστε διασκορπισμένοι να έχουμε στενή επικοινωνία και ταυτόχρονα να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις αλλά και την πρόοδο του φεστιβάλ μας. Μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, από την εμπειρία μου όμως, σου λέω πως δεν είναι καθόλου απλό. Θα ήθελα ωστόσο να μοιραστώ μαζί σου πως ο ένας “τροφοδοτεί” τον άλλο και έτσι χρόνο με το χρόνο βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο.

Ανταποκρίνονται οι καλλιτέχνες; λόγω του ότι γίνεται σε ένα μικρό χωριό έχετε δεχθεί άρνηση από κάποιον;

Όχι ευτυχώς έως τώρα κανένας από τους καλλιτέχνες δεν έχει αρνηθεί την πρόσκλησή μας. Σαν ομάδα συγκεντρωνόμαστε μετά το καλοκαίρι, έτσι ώστε να αποφασίσουμε τους καλλιτέχνες για το φεστιβάλ μας και έως τώρα η πρώτη μας επιλογή έχει αποδεχθεί άμεσα το κάλεσμά μας.

Οικονομικά ανταπεξέρχεστε; Υπάρχουν έσοδα; Που σκοπεύετε να τα διαθέσετε;

Με αυτή σου την ερώτηση μου δίνεις την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές μας. Για εμάς ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσουμε τη δημιουργία ενός φεστιβάλ με μηδενικό budget. Η μόνη μας διέξοδος ήταν και εξακολουθεί να είναι οι χορηγοί μας… Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε από το πρώτο μας κιόλας φεστιβάλ να οργανώνουμε μια σειρά ενεργειών επικοινωνίας και προβολής στην οποία μπορούσαν να πάρουν μέρος οι χορηγοί μας και να λάβουν το προνόμιο της διαφήμισης. Χρόνο με το χρόνο, αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και με πιο εντατική δουλειά, καταφέραμε να εξελίξουμε πολύ αυτές τις ενέργειες και έτσι η ανταπόκριση από τους χορηγούς μας σημείωσε αύξηση. Τα έσοδα από τις συναυλίες μας επανατοποθετούνται στον τόπο μας, καταγράφουμε τις ανάγκες του χωριού μας και χρηματοδοτούμε μέρος αυτών έτσι ώστε να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθούν.

Ποιος είναι ο δικός σου ο ρόλος;

Στο φεστιβάλ ο ρόλος που έχω αναλάβει είναι η επικοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται. Φυσικά όλα αυτά πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Όλοι μαζί παίρνουμε από κοινού όλες τις αποφάσεις όλοι μαζί προχωράμε….άλλωστε μιλάμε για ένα φεστιβάλ που είναι κατεξοχήν ομαδικό ‘’ άθλημα’’. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά από καρδιάς όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που πίστεψαν στο ‘’όνειρό μας’’ και συνεχίζουν να μας στηρίζουν!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr