ΚΕΝΑΚΑΠ – Κοπή πίτας

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καθώς και των εργαζομένων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα1 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας, η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

0 490

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καθώς και των εργαζομένων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα1 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας, η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καθώς και των εργαζομένων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα1 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας, η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο δήμαρχος Καλαμπάκας και πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Μπουτίνας Βύρωνας, ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθανάσιος Ζιώγκος, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, έκοψαν από κοινού την πίτα και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα με την εκδήλωση έλαβε χώρα και η συνεδρίαση του Δ.Σ.. Τυχερή της χρονιάς αναδείχτηκε η κα. Παναγιώτα Καραφύλλα, η οποία έλαβε ως δώρο από τον πρόεδρο της εταιρείας ένα ρολόι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr