Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλομοίρας στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Δήμου Καλαμπάκας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλομοίρας πήρε μέρος στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας,

0 483

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλομοίρας πήρε μέρος στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλομοίρας πήρε μέρος στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας, την Κυριακή 25 Ιουνίου το απόγευμα, στον κατάμεστο από κόσμο αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών 35 Σύλλογοι και 600 περίπου χορευτές χόρεψαν σε 5 ενότητες τραγούδια των περιοχών του Δήμου Καλαμπάκας.

Βλάχοι, Σαρακατσαναίοι, Χασιώτες, Καραγκούνηδες, … Οι ρίζες των Ελλήνων βαθιές και περίπλοκες. Ρίζες που εξαπλώνονται στα βάθη των αιώνων, αλλά και στα πέρατα της γης.

Σε καιρούς που χαρακτηρίζονται από το άγχος, την κρίση των αξιών, τις επιφανειακές ανθρώπινες σχέσεις και τη μοναξιά, ένα χρέος έχουμε ως νεοέλληνες: να κρατήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, να νιώσουμε, ν’ αναβιώσουμε την ελληνική παράδοση ολόκληρη και αδιαίρετη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες, χορεύτριες του Συλλόγου, που συμμετείχαν και στήριξαν με αυτόν τον τρόπο την εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει την Οργανωτική Επιτροπή της όλης διοργάνωσης, αλλά και όλους όσους στελέχωσαν τα χορευτικά τμήματα και δούλεψαν σκληρά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, για να πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική εκδήλωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr