Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων – Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ( Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) Τρικάλων χαιρετίζει τους συναδέλφους

0 506

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ( Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) Τρικάλων χαιρετίζει τους συναδέλφους

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ( Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) Τρικάλων χαιρετίζει τους συναδέλφους οι οποίοι στις 29 -30/5/2017 και 31/5/2017(αντιστοιχα) έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και για την 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Ιδίως στέλνει θερμό χαιρετισμό στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας για Ομοσπονδία που θα είναι στήριγμα του αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, και όχι φερέφωνο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, της αντιεκπαιδευτικής–αντιλαϊκής πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων συνεχίζει σταθερά τον αγώνα για την αλλαγή των συσχετισμών, για ένα συνδικάτο μαζικό, ταξικό, αγωνιστικό, αντάξιο των καιρών.

Συνεχίζουμε με συνέπεια και επιμονή την πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία του λαού, για ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών του. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, για την αναπλήρωση των απωλειών μας και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, να συνεχίσουν μαζι μας τον αγώνα και να πιέσουμε για σωματεία και Ομοσπονδίες ισχυρά, που δεν θα είναι υπηρέτες των εκάστοτε κυβερνητικών επιλογών.

ΕΜΕΙΣ , οι εργαζόμενοι, έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας!

Γιατί τίποτα δεν πρέπει να λέμε φυσικό
για να μη φαίνεται και τίποτα
πως δεν μπορεί να αλλάξει
(Μπ. Μπρεχτ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr