Όλα έτοιμα για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας 2nd Meteora MTB Race – Βασίλης Ευσταθίου

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου

0 642

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου που διοργανώνει αύριο 21 Μαίου στα Μετέωρα ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, με την Περιφέρεια Θεσσαλιας Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Καλαμπάκας (Μετεώρων)και την Cyclinghellas.gr.

Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή με Διεθνής συμμετοχές. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν: η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ., το ΕΚΑΒ, η Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας.

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της UCI.

Η συμμετοχή αθλητών συνοδών θεατών αναμένεται πολλή μεγάλη από όλα τα ποδηλατικά σωματεία και Οπεν ανεξάρτητους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο τελικός αριθμός αθλητών είναι 320, ενώ οι παραγόντες, συνοδοί κ φίλοι της ποδηλασίας που θα επισκεφτούν την περιοχή αναμένεται να ξεπεράσουν τους 450 με πολλούς από αυτούς να διαμείνουν σήμερα Σάββατο στην Καλαμπάκα.

Ο αγώνας διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς η περσινή είχε επίσης πολλή μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και σε αγωνιστική.

mtb2mtb3

mtb1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr