Εκτροχιασμός επιβατηγού τρένου στην είσοδο του Αδένδρου Θεσσαλονίκης – Δυο νεκροί

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός

0 463

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η επιβατική αμαξοστοιχία ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την ΑΘήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

upd: Για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε με τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης μίλησε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος έκανε λόγο για δύο επιβεβαιωμένους νεκρούς, ηλικίας 50 και 39 ετών, δύο πολυτραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έναν άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ίδιο νοσοκομείο και τέσσερις ελαφρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς είναι στρατιωτικός.

πηγη thestival.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr