Γιλέκα μάχης και αδιάβροχα jackets για κυνήγι και σώματα ασφαλείας …στο Survival θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σαν χόμπι τους το κυνήγι και τις outdoor δραστηριότητες στην φύση.

0 1.205

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σαν χόμπι τους το κυνήγι και τις outdoor δραστηριότητες στην φύση.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σαν χόμπι τους το κυνήγι και τις outdoor δραστηριότητες στην φύση.

Για τη σωστή προετοιμασία μιας τέτοιας δραστηριότητας, ο εξοπλισμός είναι η σημαντικότερη ίσως παράμετρος. Εκτός από τον εξοπλισμό κυνηγιού, τα αδιάβροχα jacket, τα στρατιωτικά μπουφάν, τα άνετα παντελόνια και τα γιλέκα μάχης σε περιπτώσεις που τα όπλα θεωρούνται επικίνδυνα, είναι απαραίτητα για όποιον κυνηγά!

Στρατιωτικά, για τέλειο καμουφλάζ στα χρώματα της φύσης

surv2

Τα στρατιωτικά jackets εκτός από τα σώματα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα προσφιλή και στους κυνηγούς, αφού λόγω της απόχρωσης γίνονται ένα με τα χρώματα της φύσης και μπορούν να παραπλανήσουν εύκολα το θήραμά τους. Το SURPLUS WINDBREAKER με εξωτερικό νάυλον και επένδυση Fleece αποτελεί την κατάλληλη σύνθεση για την κάλυψη των αναγκών σας. Είναι αντιανεμικό και διαθέτει πλαϊνές τσέπες για την αποθήκευση οποιονδήποτε αντικειμένων.

Αντιανεμικό jacket 3 επιπέδων νάυλον

surv3

Ένα από τα καλύτερα αντιανεμικά jacket που κυκλοφορούν στην αγορά. Βρείτε εδώ το μπουφάν στο χρώμα του ξύλου με τρία επίπεδα νάυλον. Αν χρειαστείτε κατά την εργασία ή την δραστηριότητά σας επιπλέον διαπνοή, υπάρχει ρυθμιζόμενο φερμουάρ στις άκρες της μασχάλης το οποίο μπορείτε να τραβήξετε. Το θερμοπλαστικό υλικό είναι κατάλληλο, ώστε το σώμα να διατηρεί την καλύτερη θερμότητα.

Γιλέκο μάχης – σαφάρι με 17 τσέπες

surv4

Ιδανικό τόσο για σώματα ασφαλείας όσο και για δραστηριότητες στην φύση. Αποκτήστε το με έκπτωση σε πολύ χαμηλή τιμή. Έχει 17 τσέπες και περιλαμβάνει ειδική υποδοχή για προσαρμογή με ζώνες μεγαλύτερης σταθερότητας.

Μπείτε στο Survival και βρείτε μοναδικές λύσεις από μπουφάν, στρατιωτικά είδη, γιλέκα μάχης και πολλά άλλα είδη που σίγουρα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο στις δραστηριότητές σας αλλά και στην υπηρεσία σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr