Συνελήφθησαν από την Α.Δ. Τρικάλων δύο Αλβανοί με μισό κιλό ηρωίνης στην Αθήνα

Ένα ακόμη σημαντικό ράπισμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έδωσαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων με την σύλληψη δύο αλλοδαπών που κατείχαν 504 γραμμάρια ηρωίνης και 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης.

0 474

Ένα ακόμη σημαντικό ράπισμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έδωσαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων με την σύλληψη δύο αλλοδαπών που κατείχαν 504 γραμμάρια ηρωίνης και 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η νέα επιτυχία των διωκτικών αρχών του νομού μας σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο στην Αθήνα όπου άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών συνέλαβαν δύο Αλβανούς με τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κοματσιούλη-κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου- πρόκειται για σεσημασμένους διακινητές-εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από συντονισμένες προσπάθειες και την αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών που έφθασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι Τρικαλινοί αστυνομικοί σε συνεργασία με τους συναδέλφους της Αθήνας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο Αλβανούς ηλικίας 41 και 28 χρόνων αντίστοιχα έχοντας στην κατοχή τους ένα δέμα ηρωίνης βάρους 504 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 0,8 χιλιοστογραμμαρίων, μέρος των οποίων προόριζαν να διαθέσουν σε στέκια τοξικομανών της περιοχής μας.
Στην κατοχή των συληφθέντων βρέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 75 ευρώ που κατασχέθηκαν μαζί με τα ναρκωτικά ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και θα παραπεμφθούν αρμοδίως για τα περαιτέρω.
Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Κοματσιούλης, οι συληφθέντες αλλοδαποί είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ανάλογες υποθέσεις και η σύλληψη τους αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα στα κυκλώματα εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών που δρουν στη χώρα μας.
Εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος ο κ. Κοματσιούλης-παρουσία και του αναπληρωτή Διοικητή του Τ.Α. κ. Βασιλάκου-συνεχάρη τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών γιατί ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τα όρια του νομού μας κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη μέχρι τώρα προσφορά τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο ενδιαφέρον και ζήλο προσηλωμένοι στο υπηρεσιακό καθήκον που είναι η προστασία της κοινωνίας από τη μάστιγα αυτή.

 

Η ΕΡΕΥΝΑ 09 Οκτωβρίου 2007, αρ. φύλλου 14734,   σελίδα 7 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr