57 τα κρούσματα της νέας γρίπης στη Θεσσαλία

Αύξηση παρουσίασαν τα περιστατικά νέας γρίπης στη Θεσσαλία, την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

0 230

Αύξηση παρουσίασαν τα περιστατικά νέας γρίπης στη Θεσσαλία, την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Αύξηση παρουσίασαν τα περιστατικά νέας γρίπης στη Θεσσαλία, την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Ειδικότερα, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου εκδηλώθηκαν σε όλους τους νομούς 9 νέα κρούσματα και ο συνολικός τους αριθμός έφτασε τα 57.
Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε καταγραφεί κάποιο νέο κρούσμα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται μια έξαρση του φαινομένου.
Στο μεταξύ, απ’ ότι φαίνεται η νέα γρίπη «μπήκε» τελικά στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων, καθώς δύο σπουδαστές νοσηλεύονται στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τον ιό Η1Ν1.
Οι σπουδαστές ακολουθούν την προβλεπόμενη αγωγή και σε λίγες ημέρες θα λάβουν εξιτήριο.  
Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν παραπεμφθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν άλλοι 16 σπουδαστές της ΣΜΥ σε 3 από τους οποίους επιβεβαιώθηκε ο νέος ιός της γρίπης. Οι τρεις σπουδαστές είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr