Βασιλική – Φανερωμένη 3 – 0

Πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας φέρει ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια φέτος.

0 250

Πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας φέρει ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια φέτος.

Πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας φέρει ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια φέτος. Η ομάδα της Φανερωμένης που κάνει μια νέα αρχή μετά τον υποβιβασμό της από την Α κατηγορία υπό τις οδηγίες του Νίκου Αβραάμ έδειξε πάθος και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν σταμάτησε να παλεύει ενώ το σκορ απο πολύ νωρίς ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

Η γηπεδούχος ομάδα του Κώστα Νικολάου μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς έτσι κάνοντας την υπόθεση νίκης πιο εύκολη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Στέργιος Δημουλάς, φετινή μεταγραφή του Κεραυνού από την Α.Ε.Τ που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

ΦΑΣΕΙΣ / ΓΚΟΛ

5′ Σε κάθετη μπαλιά του Στάσο ο Δημουλάς απέναντι από τον τερματοφύλακα Μιχέλη ανατρέπεται από τον Π. Τασούλα αλλά ο διαιτητής Μυλωνάς αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

8′ Εκπληκτική μπαλιά του Αθανάσιου Λίτου στον Δημουλά ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 1-0

12′ Ατομική ενέργεια του Γιάννη Νάκα [ κορυφαίος του αγώνα ] πάσα στον Στέργιο Δημουλά που περνάει και τον Μιχέλη και με πλάγιο σουτ γράφει το 2-0

16′ Κάθετη μπαλιά του Γκουλιόπουλου προς τον Δημουλά, αλλά αυτή την φορά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σώζει την κατάσταση.

24′ "Σπάζοντας" για μία ακόμη φορά το τεχνικό οφ-σάιντ της Φανερωμένης, ο Στάσος απέναντι από τον Μιχέλη πλασάρει μόλις άουτ.

25′ "Διαμαρτυρίες" πάλι από τους γηπεδούχους οι οποίοι βλέπουν τον Γκουλιόπουλο να δέχεται σκληρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο κ.Μυλωνάς να δείχνει επιθετικό φάουλ.

27′ Κάθετη πάσα τού Αλμπάνη προς τον Γκουλιόπουλο απέναντι στον Μιχέλη, σουτάρει πάνω από τα δοκάρια

33′ Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση των φιλοξενουμένων και γρήγορη αλλαγή της μπάλας βρίσκει τον Βλιώρα ο οποίος με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Παπία να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

43′ Βαθιά μπαλιά του Λίτου προς τον Στάσο, ο οποίος βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του δεν βρίσκει στόχο.

55′ Μετά από φάουλ του Τσιώλη η μπάλα φτάνει στον Σταματόπουλου ο οποίος με δυνατό σουτ δεν μπορεί να νικήσει τον Παπία χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του στο ματς.

69  Μπαλιά κάθετη προς στον Δημουλά ο οποίος κάνει το 3-0 σημειώνοντας προσωπικό χατ τρικ.

86′ Η τελευταία ουσιαστική φάση για γκολ χάνεται από τον δραστήριο Άγγελο Αλμπάνη ο οποίος στέλνει με πλασέ την μπάλα μόλις άουτ.

Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι για την διαιτησία του Χρ.Μυλωνά για δύο πέναλτι που ζήτησε, μη καταλογισμού κόκκινης κάρτας στο 69′ και σε άλλες αποφάσεις. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την φάση του τρίτο γκολ το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε από θέση οφ – σαιντ ο σκόρερ. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι οι ομάδες έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο και έτσι πρέπει να είναι.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ –   Ν.Παπίας, Ξ.Μαντζάνας, Γ.Ζάρρας, Ε.Γρηγορίου, Σ.Παναγιώτου, Ι.Νάκας, Α.Αλμπάνης, Α.Λίτος [ Σ.Παππάς], Κ.Γκουλιόπουλος, Σ.Δημουλάς [Β.Ζαφείρης], Β.Στάσος [Χ.Ζιάκας]

ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ –  Λ.Μιχέλης, Τ.Πάτσος, Γ.Δήμου, Π.Τασούλας, Θ.Μπαλάφας, Θ.Σταματόπουλος, Σ.Ζιώγας [Ζ.Μπαρμπαρούσης], Γ.Κλιάφας, Γ.Βλιώρας [ Γ.Τζιανής], Κ.Τσιώλης, Σ.Αναστασίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr