Περί του παρκαρίσματος – Γράφει αναγνώστης

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι λύνεται το κυκλοφοριακό στην πόλη μας, ή έχει λυθεί (!)… όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ,

0 433

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι λύνεται το κυκλοφοριακό στην πόλη μας, ή έχει λυθεί (!)… όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ,

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι λύνεται το κυκλοφοριακό στην πόλη μας, ή έχει λυθεί (!)… όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ,  γι αυτό ας σταματήσουμε να ελπίζουμε ή να χαλάμε τα νεύρα μας..

Το παρκάρισμα γίνεται κανονικά και με το νόμο.. όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και όπως βλέπουμε όλοι καθημερινά μπροστά στα μάτια μας.

Η Δημοτική Αστυνομία ανεπαρκής και η Αστυνομία επεμβαίνει κατόπιν καταγγελίας και παίρνει φόρα και γράφει όλα τα αυτοκίνητα με τους πολίτες να τρέχουν για να μαζέψουν τα οχήματα που για ..κατά τα άλλα μόνο για … λίγο (2 ώρες) έχουν σταθμεύσει!!!!!!!

Πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι τίποτα σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά γιατί απλούστατα δεν υπάρχει παιδεία!

Κι ενώ οι ίδιοι οι καταστηματάρχες παραπονιούνται για το παράνομο παρκάρισμα που γίνεται μπροστά στα καταστήματα τους, οι ίδιοι τα παρατάνε μπροστά σε άλλα καταστήματα!

Σωτηρία καμία…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr