Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων στο γραφείο τουριστικών πληροφοριών του Δ. Καλαμπάκας

Κατά τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 02 Νοεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα,

0 540

Κατά τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 02 Νοεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα,

Κατά τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 02 Νοεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα,  πραγματοποίησε επίσκεψη στο νέο ιδρυθέν γραφείο τουριστικών πληροφοριών του Δήμου μας παρουσία του Προέδρου κ. Φαμίση Σωτήριου, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων κ. Νικολογιάννη Σπύρου και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Ράντου Κωνσταντίνου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με το προσωπικό του γραφείου και η αναφορά σε βασικά ζητήματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής και των δυνατοτήτων της.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με το προσωπικό του γραφείου και έγινε αμοιβαία αντιληπτό ότι τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιαστεί το ενδιαφέρον έχουν ως κάτωθι:

– Προσπάθεια στατιστικής απεικόνισης των επισκεπτών λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους όπως προέλευση, διάρκεια διαμονής κλπ., στοιχεία τα οποία θα αξιοποιηθούν κατάλληλα προκειμένου να διαμορφώνουμε ως Ένωση Ξενοδόχων τα καλύτερα δυνατά επιχειρηματικά σχέδια (business plans) με στρατηγικό στόχο την καλύτερη διαχείριση της προοπτικής εισερχόμενου τουρισμού.

– Προτάσεις διαχείρισης του χρόνου με σκοπό την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής οικονομικής αποδοτικότητας σε συνάρτηση με το καλύτερο δυνατό προτεινόμενο πρόγραμμα για τους επισκέπτες.

– Προγραμματισμός και Οργάνωση όλων των φορέων του τουρισμού με άξονα τον επισκέπτη και πρόσθετο μέσο το γραφείο πληροφοριών, ώστε να διαμορφωθούν οι προοπτικές για τη διαμόρφωση μίας τάσης οικονομικής ευημερίας.

– Η οικονομική άνθηση θα επιφέρει θετικό αντίκτυπο στην τοπική αγορά και θα κάνει πιο αποτελεσματική τη διαχείριση του επισκέπτη προσδίδοντας και στον ίδιο μια υπεραξία βελτιώνοντας σημαντικά τον δείκτη ποιότητας / τιμής.

Ο Πρόεδρος – Ο υπ/νος Δημοσίων Σχέσεων
Φαμίσης Σωτήριος – Νικολογιάννης Σπύρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr