Ερευνα σε βάθος για τους αντιεξουσιαστές ληστές

Αποχώρησε από τα Τρίκαλα το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ήρθε για να ανακρίνει τους δύο συλληφθέντες για τη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς.

0 161

Αποχώρησε από τα Τρίκαλα το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ήρθε για να ανακρίνει τους δύο συλληφθέντες για τη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς. Αποχώρησε από τα Τρίκαλα το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ήρθε για να ανακρίνει τους δύο συλληφθέντες για τη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς.

Μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων αναχώρησαν, ενώ δύο είναι οι εκδοχές για τα κίνητρα που οδήγησαν τον 46χρονο και τον 72χρονο ιταλό καθηγητή Πανεπιστημίου (με διεθνή δράση στον αντιεξουσιαστικό χώρο), στη ληστεία. Η πρώτη έχει να κάνει με την προσπάθειά τους να διοχετεύσουν τα χρήματα σε ένοπλες οργανώσεις για την ενίσχυση του αντάρτικού πόλεων και η δεύτερη με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την αγροτουριστική επιχείρηση ο 46χρονος από τα Γιάννενα.
«Δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για τρομοκρατία ή οτιδήποτε άλλο» ανέφεραν στελέχη της αντιτρομοκρατικής, διευκρινίζοντας πάντως πως κάθε πτυχή της υπόθεσης θα ερευνηθεί, όσες ημέρες και αν χρειαστεί γι’ αυτό.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Ανακριτή Τρικάλων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετά την κατάθεσή τους στον Εισαγγελέα και να ασκηθεί η ποινική δίωξη για την ένοπλη ληστεία στο τραπεζικό κατάστημα.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων υπάρχουν μέτρα έντονης αστυνόμευσης για τυχόν παρουσία ατόμων που θα θελήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια εξαιτίας της σύλληψης των δύο δραστών της ληστείας και τα οποία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr