Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εργαζομένων στην Μερική Απασχόληση στο Δήμο Καλαμπάκας

Τέρμα στην αγωνία σε όσους είχαν κάνει αιτήσεις για πρόσληψη στο πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης του Δήμου Καλαμπάκας.
Κάποιος βέβαια θα ρωτούσε. Είναι δυνατόν να υπάρξει αγωνία για κάποιον που θα εργαστεί 18 μήνες για 4 ώρες, την ημέρα με λιγότερο από 450 ευρώ τον μήνα;

0 674

Τέρμα στην αγωνία σε όσους είχαν κάνει αιτήσεις για πρόσληψη στο πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης του Δήμου Καλαμπάκας.
Κάποιος βέβαια θα ρωτούσε. Είναι δυνατόν να υπάρξει αγωνία για κάποιον που θα εργαστεί 18 μήνες για 4 ώρες, την ημέρα με λιγότερο από 450 ευρώ τον μήνα;

Εμείς απαντάμε ναι. Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται όταν για 18 θέσεις οι αιτήσεις στον Δήμο Καλαμπάκας άγγιξαν τον αριθμό 280!!!
Οι εποχές δύσκολες, η ανεργία καλπάζει και έστω και τέτοιες δουλειές είναι δυσεύρετες.
Τέλος λοιπόν η αγωνία για τους ενδιαφερόμενους αφού χθες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιλεγέντων. Οι πίνακες αναρτήθηκαν στον Δήμο Καλαμπάκας και είναι:
1. Στ΄ κοινωνική ομάδα: Καΐκης Ζαχαρίας του Νικολάου – Οδηγός.
2. Ε΄ κοινωνική ομάδα (από μετακύλιση) Μήτσιος Παναγιώτης του Γεωργίου – Μάγειρας, Κακαγιάννης Ευάγγελος του Νικολάου – οδηγός, Ντάπας Ηλίας του Αποστόλου – Μουσικός.
3. Δ΄ Κοινωνική Ομάδα: Νάστου Κων/νιά του Γεωργίου Φυσική Αγωγή, Πριμικίρη Στεργιανή του Γεωργίου Φυσική Αγωγή.
4. Γ΄ Κοινωνική Ομάδα: Φωτόπουλος Ευάγγελος του Δημητρίου – Βοηθητικό προσωπικό, Θεοδωρόπουλος Κων/νος του Αθανασίου – Βοηθητικό Προσωπικό, Ευαγγέλου Σταυρούλα του Χρήστου – Βρεφονηπιοκόμος, Δημητράκη Ευθυμία του Παύλου, Βρεφονηπιοκόμος, Δούλη Ευτυχία του Κων/νου, Βιβλιοθηκονόμος, Δήμου Ελένη του Νικολάου Φυσικής Αγωγής.
5. Β΄ Κοινωνική Ομάδα: Γιάγκου Ειρήνη του Γεωργίου, Βοηθητικό Προσωπικό.
6. Α΄ Κοινωνική Ομάδα: Κακκάβα Βαρβάρα του Αθανασίου Οικογ. Βοηθός, Σαγάνη Άννα του Κων/νου – Βοηθητικό προσωπικό, Τάτσιου Χρυσούλα του Ηλία, Βοηθητικό προσωπικό, Πλακιάς Κων/νος του Αντωνίου Βοηθητικό προσωπικό, Μαντζαφλάρας Δημήτριος του Ιωάννη Οδηγός.
Οι θέσεις που εγκρίθηκαν για τον Δήμο Καλαμπάκας είναι 18.
Οι εργαζόμενοι προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, Μερικής Απασχόλησης. Η δαπάνη αυτών των εργαζομένων επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι τον Δήμο.
Η εργασία τους προσδιορίζεται σε 20 ώρες εβδομαδιαίως.
Η επιλογή των εργαζομένων έγινε από τριμερή επιτροπή υπαλλήλων του Δήμου, κατηγορίας, ΠΕ και οι πίνακες αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ για επικύρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 10 ημερών από την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η ΕΡΕΥΝΑ 04 Οκτωβρίου 2007, αρ. φύλλου 14730,   σελίδα 11  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr