Τίτλοι τέλους για το ζεύγος «Μπραντζελίνα…»

Από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ,

0 426

Από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ,

Από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, άρχισαν και οι υποθέσεις για τον λόγο που γράφτηκε ο επίλογος στη σχέση τους μετά από 12 χρόνια, δύο από τα οποία ήταν παντρεμένοι.

Η Τζολί, που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, πήρε αυτή την απόφαση πριν από μία εβδομάδα, ανέφερε πηγή του Us Weekly. Αλλωστε και στην αίτηση ως ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Τι συνέβη όμως; «Η τελική απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη μόλις πριν από μία εβδομάδα», ανέφερε η πηγή. «Συνέβη ένα περιστατικό που έκανε την Αντζελίνα να αναλάβει δράση και να καταθέσει την αίτηση», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Η Τζολί επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, ζητώντας την κηδεμονία και των έξι παιδιών τους, αλλά όχι διατροφή.

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες του ζευγαριού, με αντικείμενο την ανατροφή των παιδιών τους.

Κι ενώ πολλοί υπέθεσαν ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ, η πανέμορφη νέα συμπρωταγωνίστρια του Πιτ στο «Allied» έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο, η ίδια πηγή δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Γαλλίδα ηθοποιός δεν ήταν ο λόγος που χωρίζουν οι «Brangelina».

Όπως και να χει…οι τίλοι τέλους έπεσαν για ένα πανέμορφο και επιτυχημένο ζευγάρι..

Τα λεφτά άλλωστε και η δόξα δεν φέρνουν την ευτυχία όπως όλοι γνωρίζουμε..

της Χριστίνας Κανάτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr