Σαντορίνη, ένα νησί για περιπέτεια αλλά και πολυτέλεια

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, άγρια, βραχώδη τοπία, καταγάλανα νερά και στη μέση… ένα ηφαίστειο. Σας έρχεται κάτι στον νου;

0 216

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, άγρια, βραχώδη τοπία, καταγάλανα νερά και στη μέση… ένα ηφαίστειο. Σας έρχεται κάτι στον νου;

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, άγρια, βραχώδη τοπία, καταγάλανα νερά και στη μέση… ένα ηφαίστειο. Σας έρχεται κάτι στον νου; 

Ναι, είναι αυτό που σκεφτήκατε! Η Σαντορίνη είναι ένα νησί τόσο ξεχωριστό από τα άλλα, που δύσκολα μπορεί να βρεθεί ταίρι του σε όλον τον κόσμο, και γι’ αυτό άλλωστε προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Γης. Κι εμείς πρέπει να νιώθουμε διπλά τυχεροί, τόσο γιατί είναι το πιο δυνατό χαρτί της βαριάς μας βιομηχανίας, του τουρισμού, όσο και γιατί την έχουμε κυριολεκτικά… στα πόδια μας, αφού με ένα γρήγορο καράβι μπορούμε να την επισκεφτούμε ακόμη και για Σαββατοκύριακο.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η Σαντορίνη αποτελεί όχι μόνο τόπο διακοπών, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα, αφού έχει γίνει πια αγαπημένος τόπος για γυρίσματα ταινιών, ακόμη και ινδικών και κινεζικών, ιδανικό μέρος για αθλήματα όπως το παρκούρ, δημοφιλής προορισμός για τέλεση γάμων, ακόμα και χώρος για θαλάσσια σπορ και υποβρύχιες εξερευνήσεις.

Το ιδιαίτερο ανάγλυφο που διαθέτει, αλλά και η θέα προς το ηφαίστειο, που είναι ακαταμάχητη όταν πέφτει ο ήλιος, κάνουν το νησί ιδανικό τόπο για να επισφραγιστούν, να ανανεωθούν οι παλιοί έρωτες, αλλά και – γιατί όχι; – να ξεκινήσουν και νέοι. Η Σαντορίνη όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το νησί της νυχτερινής ζωής, αλλά και των χαλαρωτικών διακοπών.

Για τους μικρότερους είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διασκέδαση και… ξεσάλωμα, ενώ για τους μεγαλύτερους είναι μια ευκαιρία για να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους και να περάσουν ήρεμα, σε ένα περιβάλλον που διακρίνεται για την πολυτέλειά του και τις πολλές παροχές του. Τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης είναι από τα πλέον πολυτελή της Ευρώπης και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του νησιού ως τουριστικού trade mark.

Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό στη Σαντορίνη έχουν φροντίσει ώστε να υπάρχουν ξενοδοχεία αντάξια της φήμης του νησιού, πολυτελή και υπερπολυτελή, που να κάνουν αλησμόνητες τις διακοπές των πελατών τους.

Στον βράχο απέναντι από το ηφαίστειο μπορεί να βιώσει κανείς την απόλυτη αντίθεση, με τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία να «στεφανώνουν» το άγριο τοπίο της Καλντέρας.

Φυσικά, όλες αυτές οι μονάδες διαθέτουν όλα τα κομφόρ, ενώ η ύπαρξη πισίνας στους εξωτερικούς χώρους τους κρίνεται «εκ των ων ουκ άνευ» για όποιον θέλει να κάνει μια γρήγορη βουτιά πριν επισκεφτεί τις παραλίες του νησιού. Και μπορεί οι τιμές για κάποιους να θεωρούνται… τσιμπημένες, ωστόσο αυτά που προσφέρονται είναι ανεκτίμητα για όποιον θέλει να περάσει καλά ύστερα από μια κοπιαστική χρονιά και να χαρίσει στον εαυτό του τη χαλάρωση που δικαιούται.

Εξάλλου η Σαντορίνη είναι τόσο πλούσια σε καταλύματα, που σίγουρα βρίσκει κανείς το καταλληλότερο δωμάτιο και σε λογική τιμή, αφού υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα όλων των κατηγοριών. Και υπάρχουν πάντοτε τα ταξιδιωτικά πακέτα και οι προσφορές, τις οποίες μπορεί να βρει κανείς στο Διαδίκτυο, που μειώνουν κατά πολύ το κόστος των διακοπών.

Όπως κι αν έχει, η Σαντορίνη παραμένει – και θα συνεχίσει να παραμένει – ένας ονειρικός προορισμός για διακοπές, που συνδυάζει το απίθανο τοπίο, την άνετη ή και πολυτελή διαμονή, την ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση, την υψηλού επιπέδου γαστρονομία και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Πηγή πληροφοριών: Ξενοδοχεία Pegasussuites Imerovigli Santorini

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr