Ανακαλύψτε πρωτοποριακές προτάσεις της Frezyderm

Ανακαλύψτε πρωτοποριακές προτάσεις της frezyderm που ανταποκρίνονται στο δικό σας τρόπο ζωής,

0 364

Ανακαλύψτε πρωτοποριακές προτάσεις της frezyderm που ανταποκρίνονται στο δικό σας τρόπο ζωής,

Ανακαλύψτε πρωτοποριακές προτάσεις της frezyderm που ανταποκρίνονται στο δικό σας τρόπο ζωής, στις δικές σας απαιτήσεις και στις δικές σας ανάγκες σε προσιτές ανταγωνιστικές πάντα τιμές, κόντρα στο πνεύμα των καιρών, με στόχο να προστατεύσουν την επιδερμίδα σας αγκαλιάζοντάς την με αγάπη και φροντίδα σε κάθε εποχή!

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων θα βρείτε:

– Φροντίδα για ενήλικες

• Προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου, απολέπισης και ντεμακιγιάζ που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό με ήπια αντισηπτική δράση και ήπια μαλακτικά, επιφανειοδραστικά και ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.
• Κρέμες Προσώπου, για παρατεταμένη αποκατάσταση του δέρματος και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητάς του. Παρέχουν υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία μόνο με φυσικά φίλτρα που τα καθιστούν κατάλληλα και για τα ευαίσθητα δέρματα.
• Κρέμες ματιών, που προλαμβάνουν αποτελεσματικά τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων και ταυτόχρονα λειαίνουν τις λεπτές γραμμές αποκαθιστώντας τη θαμπή όψη. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.
• Γαλακτώματα Σώματος, που προσφέρουν μοναδικό συνδυασμό απολέπισης και ενυδάτωσης ανανεώνοντας θεαματικά την επιδερμίδα σας. Με πλούσιους συνδυασμούς από ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα.
• Κρέμες για ραγάδες και σύσφιξης, ενυδατώνουν την επιδερμίδα, μειώνουν την διαδερμική απώλεια νερού, βελτιώνουν την δερματική υφή και αυξάνουν την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Προλαμβάνουν την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων.

– Βρεφική φροντίδα

• Βρεφικά σαμπουάν και αφρόλουτρα, εμπλουτισμένα με μοναδικές μαλακτικές συνθέσεις που εξασφαλίζουν την ανάπλαση της επιδερμίδας προσφέροντας παράλληλα αντιφλογιστική και αντιερεθιστική προστασία. Προστατεύουν από την ξηρότητα και αφήνουν ένα μεταξένια απαλό αίσθημα, διευκολύνοντας το χτένισμα των μαλλιών και εξασφαλίζουν βελούδινη επιδερμίδα.
• Βρεφικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, μαλακώνουν και αναζωογονούν την ευαίσθητη επιδερμίδα με αντιερεθιστική και αντισηπτική δράση και προσφέρουν φαρμακευτική καθαρότητα αφήνοντας ένα λεπτό στρώμα προστασίας κατά των ερεθιστικών παραγόντων.
• Βρεφικά αντηλιακά, προσώπου και σώματος με ενυδατικά συστατικά για υψηλή αντηλιακή προστασία, που προστατεύουν από την αυξημένη διαδερμική απώλεια ύδατος και την αφυδάτωση, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία, με ενισχυμένη σύνθεση αντηλιακών φίλτρων UVA και UVB .
• Προϊόντα για τη βρεφική Ατοπική Δερματίτιδα, για το ξηρό, ερεθισμένο, ατοπικό δέρμα. Προσφέρουν καθαρισμό και ενυδάτωση, μαλακτική δράση, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, ελαστικότητα, αντιφλεγμονώδη και αντιερεθιστική προστασία.
• Βρεφικά Αντιφθειριακά, απόλυτα ασφαλή προϊόντα για καθημερινή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Καταπραΰνουν το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση με την αντιφλεγμονώδη δράση και προσφέρουν παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.
• Βρεφικές κρέμες αλλαγής πάνας, με μοναδικές απαλές συνθέσεις και λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα, ειδικά μελετημένες για την ευαίσθητη επιδερμίδα των βρεφών, μειώνοντας αποτελεσματικά τους ερεθισμούς και το σύγκαμα, επιτρέποντας στο δερματάκι του φυσιολογική λειτουργία αναπνοής του.

Ακόμη και σήμερα, εξακολουθούμε να βρίσκουμε νέους τρόπους με τους οποίους η μπορούμε να συμβάλουμε στη φροντίδα και στην προστασία της επιδερμίδας σας. Είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης, το οποίο κάνουμε εδώ και 30 χρόνια!

Είμαστε πάντα κοντά σας, αφιερωμένοι στο να εμπνέουμε και να σας προσφέρουμε συναρπαστικά, καινοτόμα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!

Διαβάστε περισσότερα στο smile pharmacy

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr