Νεκρός πελαργός στο Καστράκι

Άτυχος στάθηκε ένας πελαργός στο Καστράκι όταν από λάθος υπολογισμού προσγειώθηκε στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ. Ο πελαργός χτυπήθηκε από το ρεύμα και έπεσε στο έδαφος. Εκεί οι περίοικοι περιέθαλψαν το πουλί που ήταν ακόμη ζωντανό για λίγα λεπτά.

0 249

Άτυχος στάθηκε ένας πελαργός στο Καστράκι όταν από λάθος υπολογισμού προσγειώθηκε στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ. Ο πελαργός χτυπήθηκε από το ρεύμα και έπεσε στο έδαφος. Εκεί οι περίοικοι περιέθαλψαν το πουλί που ήταν ακόμη ζωντανό για λίγα λεπτά. Άτυχος στάθηκε ένας πελαργός στο Καστράκι όταν από λάθος υπολογισμού προσγειώθηκε στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.
Ο πελαργός χτυπήθηκε από το ρεύμα και έπεσε στο έδαφος. Εκεί οι περίοικοι περιέθαλψαν το πουλί που ήταν ακόμη ζωντανό για λίγα λεπτά. Τελικά δεν κατόρθωσαν να το γλυτώσουν παρ’ όλες τις προσπάθειες. Ειδοποιήθηκε το Δασαρχείο όπου αμέσως ο Υπάλληλος Ντίνος Καρακώστας μετέβη στην περιοχή που απλώς διαπίστωσε ότι το πτηνό ήταν νεκρό.
Ο κ. Καρακώστας πήρε τον νεκρό πελαργό για να τον θάψει.
Πάντως ο ίδιος δήλωσε ότι είναι κρίμα σε μια εποχή που ο αριθμός των αποδημητικών πτηνών κάθε χρόνο μειώνονται στην χώρα μας να σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο.
Ήδη τα φυτοφάρμακα και γενικός η ρύπανση του περιβάλλοντος έχουν ως αποτέλεσμα πολλά είδη πτηνών να μειώνονται ανησυχητικά κάθε χρόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr