Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης στο Δ.Σ του Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων

Η εκλογή μελών του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η συγκρότηση τους σε Σώμα ήταν το αντικείμενο της 1ης Γενικής Συνέλευσης

0 234

Η εκλογή μελών του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η συγκρότηση τους σε Σώμα ήταν το αντικείμενο της 1ης Γενικής Συνέλευσης

Η εκλογή μελών του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η συγκρότηση τους σε Σώμα ήταν το αντικείμενο της 1ης Γενικής Συνέλευσης  των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με τίτλο «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων», που έλαβε χώρα σε πανηγυρική τελετή στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας την Πέμπτη 7/4/2016. Μεταξύ αυτών εξελέγη και ο κος Χρήστος Σινάνης, Δήμαρχος Καλαμπάκας ως μέλος ενώ ο Γεν. Διευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ κος Παν. Πάτρας ορίστηκε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής.

Στις αρχαιρεσίες όπου οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα από το Σώμα των παρόντων εξελέγησαν και συγκροτήθηκαν σε Σώμα οι ακόλουθοι:

1. Γιώργος Λαζουράς, Δήμαρχος Καλαβρύτων, Πρόεδρος
2. Ελευθέριος Ιωαννίδης, Δήμαρχος Κοζάνης, Αντιπρόεδρος
3. Χρήστος Σινάνης, Δήμαρχος Καλαμπάκας,
4. Δημήτρης Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου–Νέστορος και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Μέλος
5. Δημήτριος Οικονόμου, Αναπτυξιακή Λάρισας ΑΑΕ ΟΤΑ, Μέλος
6. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, Δήμος Λαμιαίων, Μέλος
7. Φωτεινή Στεφανιδάκη, Πρόεδρος Αναπτυξιακής Λήμνου ΑΑΕ ΟΤΑ, Μέλος
8. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Σερρών, Μέλος
9. Αλέξανδρος Κουτσούρης, Επίκουρος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος

Επίσης ορίστηκαν :
α) Διαχειριστής της εταιρείας o Μαρίνης Μπερέτσος, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Πάρνωνα AAE OTA
β) Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής οι κάτωθι:
 Ζωή Γκερεχτέ, Δ/ντρια της Αναπτυξιακής Κοζάνης ΑΑΕ ΟΤΑ
 Ηρώ Τσιμπρή, Γεν. Δ/ντρια της Αναπτυξιακής Αχαΐας ΑΕ ΟΤΑ
 Παναγιώτης Πάτρας, Γεν. Δ/ντης της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ
 Βασίλης Μπέλλης, Γεν. Δ/ντης της Αναπτυξιακής Καρδίτσας ΑΑΕ ΟΤΑ
 Μιχάλης Σκορδάς, Γεν. Δ/ντης της Αναπτυξιακής Καβάλας ΑΑΕ ΟΤΑ

Η νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με τίτλο «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» είναι το αποτέλεσμα του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο: «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» που υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος LEΑDER, με την συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ)2007-2013. Στο ανωτέρω Διατοπικό Σχέδιο εικοσιμία (21) Αναπτυξιακές Εταιρίες -μεταξύ των οποίων και η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ- και πενηνταέξι (56) Δήμοι -μεταξύ των οποίων και οι 4 Δήμοι του ν. Τρικάλων- της Ελλάδας συνεργάστηκαν με βασικό στόχο την ανάδειξη και προβολή της γαστρονομικής παράδοσης της Ελλάδος, με γεύσεις, εδέσματα και αγροδιατροφικά προϊόντα που διαθέτουν ποιότητα, φήμη και άμεση σύνδεση με την περιοχή παραγωγής, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού. Υπενθυμίζεται ότι η πανηγυρική υπογραφή του Καταστατικού της εταιρείας «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο στην μεγάλη εκδήλωση ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., στις Βρυξέλλες.
Ο
Γεν Δ/ντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ

Παν. Πάτρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr